Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" знову програє у меншості
08:39
"Ужгород" знову програє у меншості
У 17-ому турі підопічні Василя Варги поступились 2:0

Опісля блискучого старту у другому колі («Ужгород» у трьох матчах здобув 7 очок), головна команда обласного центру Закарпаття два поєдинки провалила. І в обох виїзних іграх підопічні Василя Варги поступались з однаковим сухим рахунком – 3:0. Спочатку кривдником закарпатців виступило хмельницьке «Поділля», згодом рівненський «Верес». Тож у Макарів «Ужгород» їхав виключно за перемогою. Хоча у тренерського штабу «Чайки» були не менш амбітні плани на цей поєдинок. Позаяк  у другому колі команда зуміла взяти 4 очки і розмістилась на передостанній сходинці у турнірній таблиці. Нагадаю, у першому колі «Ужгород» вдома зумів обіграти команду з Петропавлівської Борщагівки з рахунком 2:1.

Господарі розпочали доволі агресивно і вже на 9-ій хвилині могли забити швидкий гол – атака лівим краєм увінчалась філігранною передачею на лінію воротарського майданчика, проте Сергій Пономаренко головою відправив м’яч над поперечиною. Опісля єдиного гольового моменту «Ужгород» вирівняв гру і навіть виграв центр поля. До середини першого тайму гостроти біля воріт жодної з команд не було.

А от на 23-ій хвилині «Чайка» забиває. Послідувала довга передача на Тименка, який чатував перед штрафним ужгородців. Володимир не став пробивати, а віддав Андрію Дарді вправо. Останній відповів взаємністю, покотивши м’яча уздовж воротарського майданчика – Тименко ефектно в падінні відправляє м’яч у сітку.

Пропущений гол для «Ужгорода» став холодним душем – підопічні Василя Варги швидко оговтались і повністю перебрали ініціативу. Щоправда позиційні атаки переважно лівим флангом закінчувались без карального удару. А от на 40-ій хвилині міг забивати маестро – подача зі стандарту від Ряшка знайшла у штрафному господарів Пуканича, проте удар в Адріана вийшов не сильним, тож голкіпер з ним упорався.

Уже в доданий арбітром час знову постарався Ряшко. Віктор на підступах до карної зони «Чайки» обікрав суперника і відкотив Корольчуку. Артем добряче приклався до удару, я б сказав, навіть перестарався, відправивши м’яч над рамкою.

Перший тайм голами більше не увінчався. Взагалі, склалось враження, що цей матч я вже бачив. Він за підсумками першої 45-хвилинки був ідентичним із протистоянням у першому колі. Тоді «Ужгород» зумів не лише відновити статус «кво», а й здобути вольову перемогу. Як же буде сьогодні..?

У другому таймі «Ужгород» виглядав цікавіше, особливо гостро на вістрі діяли Вадим Ференцик та Сергій Машталір, проте ворота «Чайки» були зачаклованими. Плюс арбітр Владислав Бакулін, м’яко кажучи, проявляв симпатію господарям. Спочатку не призначив два стандарти перед штрафною «Чайки», вигадав офсайд у Ференцика, а згодом вилучив Віктора Масікевича за другу жовту, при чому зароблену в центрі поля… А от першу Віктор отримав за нібито гру рукою п’ятьма хвилинами раніше. Хоча рефері повинен був вказати на штрафний у протилежну сторону. «Ужгород» вкотре вимушений грати в меншості через упередженість представників футбольної феміди.

Чисельна перевага господарів втілилась у друге взяття воріт на 82-ій хвилині. Спочатку Сергій Пономаренко потужним ударом потрусив обидві стійки, згодом Володимир Тименко з кількох метрів розстріляв ворота Лютнянського. 2:0.

Підопічні Василя Варги зуміли забити зусиллями Івана Русина, проте із офсайду. Що ж, “Ужгород” втретє поспіль поступається, при цьому жодного разу не вразивши ворота суперника. Наступний матч закарпатці проведуть в неділю о 15:00 із вінницькою “Нивою” на стадіоні “Авангард”.


СК «Чайка» - ФК «Ужгород» 2:0

Голи
: Тименко, 23, 83.

СК «Чайка»: Дмитро Іванов, Андрій Бартошук, Олександр Касьяненко, Емін Сафіханов, Сергій Пономаренко, В’ячеслав Турчанов, Антон Долгий, Дмитро Жикол, Олексій Мілютін, Андрій Дарда, Володимир Тименко.
Запасні: Євген Шкарбан, Антон Музиченко, Максим Лещенко, Кирило Коваленко, Сергій Шевчук, Богдан Грушенко, Павло Волк, Андрій Головаченко.
Головний тренер: Тарас Ільницький.

ФК «Ужгород»: Мирослав Лютнянський, Владислав Шкіндер, Юрій Дрозд, Віктор Ряшко, Олександр Ковчар, Владислав Павленко, Адріан Пуканич, Віктор Масікевич, Сергій Машталір, Вадим Ференцик, Артем Корольчук.
Запасні: Михайло Готра, Володимир Дуран, Іван Русин, Станіслав Котьо, Вадим Селещук, Стефан Федак.
Головний тренер: Василь Варга.
Прес-служба ФК «Ужгород»
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 570 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Та ладно, коли вилучають гравців Ужгорода, то судді винуваті, упереджені і т.д., а коли в суперників Ужгорода когось вилучають, то навпаки, судді молодці, все правильно, а чому ніхто не пише, що команда сира, і тренер реально не відповідає рівню 2 ліги. Гри немає як такової, все на авось і на штрафні Пуканича. Реально треба міняти тренерів, бо Варга то рівень області максимум!!!

الاسم *:
Email *:
كود *: