Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ужгородці підкорюють "Карпати" та Другу лігу
20:36
Ужгородці підкорюють "Карпати" та Другу лігу
ФК “Ужгород” впевнено здолав львівські “Карпати” у поєдинку 25-го туру групи А Другої ліги.

Ужгородці підкорюють Закарпатська команда достроково забезпечили для себе вихід у Першу лігу України.

На поєдинок проти “Карпат” головний тренер закарпатської команди Володимир Васютик випустив той же стартовий склад, який грав на виїзді проти “Епіцентра”. На 7 хвилині гри “ужгородці” могли відкривати рахунок: Сергій Машталір пройшов лівим флангом і прострілив, кіпер львівської команди відбив, але прямо на ногу Віктору Ряшку, який пробивав метрів з 5-ти. М’яч пролетів вище воріт.

“Карпати” теж намагалися загрожувати воротам Михайла Готри, однак їхні атаки були ще менш гострішими на завершальній стадії. Варто згадати дальній удар Костянтина Бачека на 20 хвилині: голкіпер “Ужгорода” впорався.

А от на 23 хвилині закарпатська команда повинна була реалізовувати чудовий момент: Стефан Федак віддав у центра на Олега Вишневського, той пропустив на Сергій Майбороду, який вискочив на позицію для удару. Воротар Валентин Горох парирував, а на добиванні Сергій Машталір пробив повз ворота.

Через декілька миттєвостей знову Сергій Машталір не використав свій гольовий шанс. На ударну позицію вивів Адріан Пуканич, футболіст “Ужгорода” пробивав у дальній кут, але сейв здійснив Валентин Горох.

На 25 хвилині вже капітан закарпатської команди міг забивати: Адріан Пуканич пробивав у дальній кут, але не влучив. Трохи згодом ветеран “Ужгорода” перевіряв пильність кіпера вже зі штрафного.

“Карпати” відповіли моментом Костянтина Бичека на 29 хвилині: футболіст львівської команди пробивав з кількох метрів у підкаті, але Михайло Готра зіграв надійно.


“Ужгород” — “Карпати” Львів 3:0

Голи: Вишневський 34, Майборода 44, 50.

“Ужгород”: Михайло Готра, Стефан Федак, Дмитро Сартіна, Олег Допілка (Максим Минайленко 70 хв), Роман Цень (Вадим Ференцик 46 хв), Владислав Шкіндер, Віктор Ряшко (Володимир Дуран 55 хв), Адріан Пуканич, Сергій Машталір, Олег Вишневський, Сергій Майборода (Юрій Чонка 65 хв)
На заміні: Валерій Восконян, Мар’ян Січка, Максим Лютнянський, Іван Повхан
Тренер: Володимир Васютик

“Карпати”: Валентин Горох, Владислав Мудрик (Роман Назарчук 46 хв), Тимофій Калинчук, Роман Слива, Олег Береза, Любомир Степанчук, Вадим Гудзінський, Костянтин Бичек (Денис Підгруський 80 хв), Роман Даніловський, Назар Сущак (Сергій Стень 46 хв), Жозеф Енете Косісочукву
На заміні: Назарій Стегніцький, Юрій Раделицький, Роман Лісовик
Тренер: Любомир Вовчук
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 487 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: