Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ужгородці повертають собі лідерство
17:57
Ужгородці повертають собі лідерство
У поєдинку 14-го туру чемпіонату Другої ліги “Ужгород” на стадіоні “Авангард” переконливо здолав “Оболонь-2”.

Ужгородці повертають собі лідерство Початок поєдинку вийшов дуже насиченим на події. Вже на 3 хвилині матчу Даніїл Руденко, вийшовши сам на сам з кіпером, відкрив рахунок у матчі. Удар гравця “Оболоні-2” вийшов потужним і точним: м’яч від поперечки залетів у ворота.

Підопічні Володимира Васютика після пропущеного м’яча не нервували, а намагалися систематично організовувати атаки на ворота суперника. Вже на 11 хвилині вдалося заробити пенальті: на лівому фланзі атаки сфолили проти Сергія Машталіра. Одинадцятиметровий удар реалізував Віктор Ряшко. М’яч від стійки залетів у ворота — 1:1.

“Ужгородці” були змушені ще в першому таймі провести дві заміни. Через травми поле покинули Сергій Майборода (на 12 хвилині вийшов Юрій Чонка) та Василь Беца (на 26 хвилині з’явився Стефан Федак).

Тривалий час у першій половині зустрічі гострих моментів не було: обидві команди несамовито боролися за м’яч у центрі поля.

Вже ближче під завершення тайму — на 41 хвилині — “Ужгород” таки вийшов вперед. Після навісної передачі у штрафний майданчик помилкою оборонця скористався Адріан Пуканич: він відпасував на Віктора Ряшка, якому залишалось тільки влучити у ворота з кількох метрів — 2:1.

Закарпатська команда після забитого м’яча вирішила не скидати обертів: команда вже через хвилину змогла збільшити гандикап у поєдинку. Капітан Адріан Пуканич перед штрафною віддав на вільного Сергія Машталіра, який точно пробив у дальній нижній кут — 3:1.

“Оболонці” мали нагоду скоротити відстання у рахунку на 44 хвилині: Богдан Покойовий був першим на підбиранні, він вирішив перекинути кіпера, але, на щастя, не влучив у ворота.

У другій половині зустрічі “ужгородці” були близькими до збільшення переваги у рахунку. Зокрема, на старті тайму Олег Вишневський пробивав з-за меж штрафної, однак м’яч просвистів над поперечкою. На 60-ій хвилині Чонка вдало грає на підборі і цілить точно в кут воріт з 17 метрів - 4:1.

Надалі ужгородці були ближче до п'ятого голу, ніж гості до другого, проте вже у додатковий час кияни провели ще один гол з пенальті - 4:2.


“Ужгород” — “Оболонь-2” 4:2

Голи: Ряшко 11 (з пенальті), 41, Машталір 42, Чонка 60 - Руденко, 3, Улянченко 90+3 (з пенальті).

“Ужгород”: Михайло Готра, Василь Беца (Стефан Федак 26 хв), Олег Допілка (Максим Минайленко), Дмитро Сартіна, Роман Цень (Вадим Ференцик), Владислав Шкіндер, Віктор Ряшко, Адріан Пуканич, Сергій Машталір, Олег Вишневський, Сергій Майборода (Юрій Чонка 12 хв)
На заміні: Валерій Восконян, Павло Тищук, Іван Повхан, Мар’ян Січка
Тренер: Володимир Васютик

“Оболонь-2”: Іван Тюрін (Володимир Коломієць), Богдан Покойовий, Костянтин Коваленко, Олександр Терлецький, Андрій Корнєв, Дмитрій Сичевський, Владислав Улянченко, Артур Аракелян, Даніїл Руденко, Станіслав Василенко, Даниїл Строчинський
На заміні: Єгор Грабовський, Денис Шапочніков
Тренер: Олександр Антоненко

Попередження: Олександр Терлецький, Дмитро Сартіна, Богдан Покойовий, Михайло Готра, Максим Минайленко
 
Пресслужба ФК "Ужгород"

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 453 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: