Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородці сенсаційно перемагають на турнірі в Конче-Заспі (ВІДЕО)
12:48
Ужгородці сенсаційно перемагають на турнірі в Конче-Заспі (ВІДЕО)
Відбувся перший дитячий футбольний турнір «Кубок пам’яті тренерів-ветеранів ДЮФШ «Динамо» Київ» серед дітей 2005-го р.н.

Минулими вихідними на базі київського «Динамо» у Конча-Заспі відбувся перший дитячий футбольний турнір «Кубок пам’яті тренерів-ветеранів ДЮФШ «Динамо» Київ» серед дітей 2005-го р.н.

На відкритті першого турніру були присутні такі динамівські зірки, як Андрій Біба, Володимир Мунтян та спортивний директор динамівців Олексій Михайличенко.

На поле вийшли 8 команд: "СДЮСШОР" (Ужгород), Карпати" (Львів), "Динамо-1" та "Динамо-2" (Київ), "Діназ" (Вишгород), "Зміна" (Київ), "Барса" (Суми), "Чорноморець" (Одеса).

Змагання проходили у двох групах, за підсумками яких відбулись фінальні матчі.

Поєдинок за сьоме місце відбувся між львівськими «Карпатами» та футболістами з Вишгорода. "Діназівці" вимістили на суперника усю свою спортивну злість та показали свої найкращі вміння. Львів’яни були розгромлені з рахунком 5:1. Відтак, 8 місце зайняли "Карпати" (Львів).

Відповідно сьомим став вишгородський "Діназ".

У поєдинку за 5-6 місце юні футболісти ФК "Чорноморця" впевнено обіграли "Зміну", завершивши гру з рахунком 1:0.

У матчі за бронзу зустрілися вихованці київського "Динамо-2" та сумської "Барси". На рідному полі маленькі "динамівці" обіграли гостей з рахунком 2:0.

Срібло взяли футболісти " Динамо-1", а золото наша гордість - вихованці "СДЮСШОР" Ужгорода, обігравши "Динамо-1" з рахунком 2:0. Не дивлячись на те, що це товариський турнір, було багато гострих моментів, фолів та боротьби.

За словами тренера команди Василя Ороса, юні футболісти показали свій спортивний потенціал і відповідно стали переможцями:

- Турнір пройшов на досить високому рівні. Команда у нас досить хороша. Потенціал для блискучих виступів у наших хлопців є. Стараємося грати в той футбол, який би показував рівень підготовки юних футболістів. У футболі все складається з дрібниць, тому ми з вихованцями "СДЮСШОР" Ужгорода відпрацьовуємо кожен момент, щоб не допускати помилок.

Дитячу команду з Ужгороду представили наступні гравці: Ілля Попович, Назар Юришинець, Василь Дебич, Андрій Пришляк, Дмитро Татарець, Олександр Чечканич, Ігор Котелян, Віталій Бучок, Олександр Башмакін, Флоріан Цібка, Артур Мошак, Денис Окогріб, Арсеній Орос.

Кращим гравцем турніру став Артур Мошак.

У кінці футбольного свята всі команди були нагороджені спортивними призами.




Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1259 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: