Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгородці у спарингу переграють МФА
09:45
Ужгородці у спарингу переграють МФА
Саме команди з обласного центру та міста над Латорицею першими розпочали підготовку до нового сезону.

Ужгородці у спарингу переграють МФА
Тренери зібрали своїх підопічних 21-го січня і проводили шість тренувань на тиждень. А в середу, 30 січня, зіграли перший контрольний поєдинок на полі зі штучним покриттям у Середньому. Матч відбувся у форматі – три тайми по тридцять хвилин. Кінцевий результат для жодного з тренерів не мав принципового значення. Але про імідж та престиж не забував ніхто.
 
Перша 30-хвилинка пройшла на зустрічних курсах. Обидві команди діяли гостро, однак забити м’яч не зуміли.
 
У другій тридцятихвилинці мукачівці діяли уважніше в захисті і частіше навідуватись до володінь воротаря «Ужгорода» Еріка Гречки. Обидва тренери робили ротації у складах, аби переглянути усіх новачків. Все ж ужгородці змогли забити один м’яч – Іван Русин скористався передачею партнера і розстріляв ворота МФА – 1:0.
 
У заключні 30 хвилин в обох командах відбулися суттєві ротації. Віктор Ряшко випустив на поле новачків. Невдовзі «Ужгород» подвоїв перевагу – подачу з кутового замкнув Юрій Дрозд.
 
Вже в завершальні хвилини поєдинку захисники МФА сфолили у власному штрафному майданчику – пенальті вдало реалізував Іван Ковач – 3:0.
 
«МФА» у відповідь зумів розмочити рахунок після подачі зліва – відзначився Василь Герег.
 
Тож – 3:1. Такий результат цього спарингу.
 
 
«На оглядинах в «Ужгороді» багато молодих і в той же час досвідчених футболістів. Говорити про стовідсоткову прописку в команді з них не може поки ніхто, за винятком Адріана Пуканича. Сьогодні я аналізував індивідуальну майстерність кожного, тому і зробив так багато замін. Є претензії до захисту. Поки-що нам не вдалося цю ланку підсилити. Але великі сподівання маю на Станіслава Котьо, який після травми ще не повністю відновився. Тому виділяти нікого не буду. Так, ми виграли, проте результат у таких матчах – не головне», – зауважив Мирослав Бабяк, головний тренер ФК «Ужгород».
 
«Я теж не хотів би називати конкретні прізвища. Про новачків у команді ми поговоримо під час перших офіційних змагань – зимової першості. До якої готуємось теж на штучному полі стадіону в Середньому. Якраз із минулорічним срібним призером плануємо провести наступний товариський матч. Дату поки-що не готовий сказати. А щодо сьогоднішнього матчу – звісно, результат другорядний. Юнаки з «Мункача» усвідомлювали, що виступають за мить із професійною командою. Тому виграти було б престижно, але вже як є», – повідомив головний тренер МФА «Мункач» Віктор Ряшко.
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 884 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: