Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Ужгородці змагаються у фінальній частині ДЮФЛ
21:31
Ужгородці змагаються у фінальній частині ДЮФЛ
У неділю, 21 червня, у селищі Щасливому (Київська область) стартували фінальні змагання Дитячо-юнацької ліги серед гравців до 14 років.

У неділю, 21 червня, у селищі Щасливому (Київська область) стартували фінальні змагання Дитячо-юнацької ліги серед гравців до 14 років.

Нагадаємо, що на цьому етапі команді поділені на дві групи по 4 команди. У першому турі наші хлопці зустрічалися з київським РВУФК, і нажаль, поступилися господарям у три мячі.

Наводимо результати першого грального дня:

Група «А»

РВУФК (Київ) – СДЮШОР (Ужгород) – 3:0
«ДЮСШ-11 Чорноморець» (Одеса) – «Динамо» (Київ) – 0:4

У другому турі фінального турніру ДЮФЛУ, підопічіні Пахомова зійшлися у двобої з динамівською командою U-14.

Поєдинок відбувся у Борисполі на стадіоні «Колос».

Динамівці розпочали гру доволі активно, та вже у першому таймі забезпечили собі комфортну перевагу. У перші п’ять хвилин воротам загрожували Дероган та Крук. А після прострілу з правого флангу Єфименка Михайленко влучив у штангу! Підопічні Олега Венглинськго та Олександра Радченка багато комбінували та вели гру на половині поля суперника, футболісти завдавали ударів з різноманітних позицій. Словом, гол був питанням часу, і він не змусив на себе довго чекати. Після чергової атаки м’яч метушився по штрафному майданчику, нарешті, відскочив до центрального захисника Буценка, який із центра карного майданчика невідпорним ударом вивів нашу команду вперед!

Надалі динамівці не збавили обертів, продовжували іти вперед та створювати гострі ситуації біля воріт ужгородців. Незабаром В. Волошин увірвався з м’ячем до штрафного майданчика, отримавши хороший пас та випередивши суперників, а потім здорово прострілив уздовж воріт, тож Дерогану залишалося лише переправити м’яч у ворота повз воротаря.


А за пару хвилин до свистка на перерву Волошин здорово виконав штрафний удар з лівого флангу на протилежну штангу, де на м’яч вже чекав Єфименко і головою забив третій м’яч.

Після перерви малюнок поєдинку майже не змінився: динамівці продовжували контролювати м’яч та гру.

Михайленко пробив зовсім поруч зі штангою, Волошин якимось дивом не влучив у ворота з кількох метрів, Єфименко, відгукнувшись на відскок м’яча забив, та миттю раніше асистент арбітра зафіксував у нього офсайд.

Та ситуацію швидко виправив Крук, який як і належить гравцю атаки, зіграв до кінця, та після того, як воротар «витяг» м’яч з-під поперечки, всиг першим на добиванні. Згодом після хорошого пасу партнерана ударну позицію виходив Шулянський, але послав м’яч у сантиметрах повз дальню штангу. Ще Дероган пробив справа у руки воротарю, а ось Надольському пощастило більше:після подачі з кутової позначки він також поборовся до кінця, і після того, як воротар впорався з першим ударом, головою добив м’яч у сітку. Той же Надольський вже у компенсований час встановив остаточний рахунок 6:0, коли, залишившись без опіки, з центру штрафного майданчика послав м’яч у кут воріт.

В іншому матчі цього квартету київський РВУФК розійшовся миром з «ДЮСШ-11 Чорноморець» (Одеса) – 1:1.


ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Група «А». 2-й тур

22.06.2015. м.Бориспіль. Стадіон «Колос». 500 глядачів

СДЮШОР (Ужгород) - «Динамо» – 0:6 (0:3)

«Динамо»: 35. Нещерет (1. Г. Волошин, 52), 2. Пінчук, 4.Дмитров, 3.Буценко (к), 19.Білик (6. Цекало, 40), 8. Ефименко (20. Пахарина, 44), 15. Крилов, 21. Михайленко (17. Шамич, 49),5. В.Волошин (7. Надольський, 45), 10. Крук (11. Шулянський, 49), 22. Дероган.

Голи: Буценко (13), Дероган (21), Єфименко (27), Крук (40), Надольський (59, 60+4).

У четвер, 24 червня, ужгородці зіграють заключний матч групового етапу з «ДЮСШ-11 Чорноморець» (Одеса).


Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1017 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: