Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородцям не по зубах шахтарський горішок
23:16
Ужгородцям не по зубах шахтарський горішок
В другому матчі в рамках третього туру ІІ міжнародного турніру на честь Андрія Гаваші зустрілись ужгородський СДЮСШОР та Шахтар.

Команди U-17 розпочали цю гру неначе в ній вирішується доля не зустрічі та турніру, а юнацького чемпіонату світу. Море емоцій та криків на полі супроводжувались стрімкими атаками то однієї то іншої з команд. Місцеві хлопці всіма силами намагались продемонструвати хто господар, однак окремої майстерності декількох гравців у складі ужгородців було замало. Натомість Шахтар грав більш організовано і методично. Що й змусило СДЮСШОРівців з кожною хвилиною все щільніше затискатись біля власних воріт. Водночас, однозначної переваги Шахтар не мав, ужгородці доволі часто загрожували супернику швидкими контратаками, однак, як не прикро, без результату на табло.

Попри активні атакуючі дії протягом всього тайму найгостріші моменти в грі були під його завісу, а саме за 4 хвилини до завершення першої половини, вдало обігравши захист Шахтар мав чудову нагоду вийти вперед та неперевершений стрибок ужгородського воротаря рятує команду, діставши м’яч з під самої дев’ятки.

Другий тайм команди розпочали на рівних, обмінявшись декількома підступами до воріт суперника, хлопці, як з однією так і з іншої сторони по справжньому гострих моментів не створили. Та такий розклад не влаштовував вихованців Шахтаря, які демонстрували більш конструктивну гру та відчували свою перевагу як в попередньому таймі так і в зараз.

Вже ближче до середини другої половини зустрічі, акуратні, добре підготовані атакуючі дії Шахтаря не могли залишитись без результату. Вкотре атакуючи ужгородську команду Шахтар все ж таки знайшов слабе місце в захисті забивши прикрий для місцевих вболівальників гол. Цього разу воротар був безсильний.

Як не прикро, цей гол у ворота місцевої команди був не єдиним, скориставшись розгубленістю місцевих футболістів Шахтар ще тричі протягом 15 хвилин змусив ужгородського голкіпера виймати м’яч з воріт.

Перемагаючи з рахунком 4-0 гості ні на хвилину не зменшували натиск на ворота СДЮСШОРу, натомість ужгородці за увесь другий тайм зустрічі так і не змогли відповісти бодай однією гострою атакою. Різниця у настрої була надто помітною. І під кінець зустрічі ужгородцям все ж таки довелось ще раз розпочинати гру з середини поля, це вже був 5-й гол, який і поставив крапку в цій грі. Рахунок 5-0 на користь Шахтаря.

Анатолій КОСТЮХ

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 756 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: