Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Ужгородська футзальна ліга. 2 тур (ФОТО)
22:47
Ужгородська футзальна ліга. 2 тур (ФОТО)
У неділю, 22 січня, в спорткомплексі "Зінедін" відбувся 2-ий тур Ужгородської футзальної ліги.

Ужгородська футзальна ліга. 2 тур (ФОТО) Радванка - Кіт 9:0
 
У першому матчі ігрового дня інтриги як такої не було. Ще до перерви підопічні Юрія Бучка забили п’ять голів, а в другому таймі ще чотири. Хет-рик на рахунку Олександра Грицкевича, по дублю оформили Яхимець та Скрип, по одному забили Мандич та Товт.
 
Медея - Зінедін 4:1
 
За ними на поле вийшли основні борці за лідируючі позиції в групі В, тож і поєдинок обіцяв бути бойовим. В першу десятихвилинку краще виглядали Медея, яка змушувала добряче попрацювати у воротах Юрія Погоріляка. Та згодом господарі перехопили ініціативу, але забити довго не вдавалось нікому. Лише на 13-ій хвилині Володимир Лисаченко ударом зі штрафного у ближній кут виводить оріховчан вперед.

У другому таймі досить швидко гості змогли подвоїти рахунок, і знову Лисаченко забиває зі штрафного за допомогою рикошету. Зінедін часто пробивав по воротам та голкіпер Медеї грав надійно. Згодом Куцик і Сергій Назаренко доводять рахунок до розгромного. Команда Балажинця спромоглась лише на гол престижу від Євгена Бібікова.
 
Верест - Проспект 4:10
 
Найбільш результативним виявилась зустріч Вереста та Проспекта. Безперечний фаворит матчу діяв більш впевнено і починаючи з четвертої хвилини матчу встановлював собі комфортний гольовий заділ. Перша половина матчу завершилась 6:2.

Загалом свій гольовий доробок проспектівці поповнили наступним чином: хет-рик у Євгена Костика, по дублю у Євгена Добровольського і Матвія Бобаля, по одному забили Товтин, Товт і Гаврилів, який забив ефектним дальнім пострілом у девятку. У Вереста відзначились Пригара, Калинич і Чобаль двічі.

Худльово - Вопак 3:1
 
У цьому поєдинку відбулось своєрідне районне дербі, де зустрічались близько розташовані один до одного села Худльово та Лінці. Помаранчеві швидко відкрили рахунок, вже на третій хвилині Ярослав Волошин забив перший гол, а за три хвилини Ярослав Бринько подвоїв рахунок. Потрібно зауважити, що у Худльова сьогодні була найкраща та найгучніша група підтримки.

Худлівчани проводили більш разючі атаки, і на дванадцятій хвилині Жидик забиває третій гол. Вопак намагався нічим не поступатись супернику та ударів по воротам у них було вкрай мало. Лише на 34-ій хвилині Ходаковський відквитав один м’яч, але на більше їх не вистачило. Натомість Худльово не використало ще безліч можливостей.  

USB - Будівельник 0:8
 
Ще одне побиття відбулось групі В, де Будівельники в кожному з таймів забили по чотири голи. По дублю на рахунку Павла Вакули та Михайла Гонака, по одному забивали Максим Селменський, Мар’ян Царук, Віталій Коштура та Олег Комарницький.

УжНЕТ – Минай-1 6:7
 
А от найбільш видовищним був матч в групі А, між не чужими один одному клубами. Здавалось Минай-1 зможе легко здолати свого суперника та на ділі виявилось все набагато складніше. УжНЕТ впродовж першого тайму двічі вів у рахунку 2:1 та 3:2. Звісно виділявся серед партнерів по УжНЕТу Михайло Кополовець. Минай лише наприкінці першої половини зустрічі завдяки четвірці Гібалюк, Багрій, Лобода, Допілка зміг все ж вийти вперед 5:3, забивши три голи менше як за п’ять хвилин. Пристрасті на полі вирували через край, в одному з ігрових моментів Кополовець жорстко налетів на Пилипа, тож футболістів потрібно було вгамовувати.

По перерві Гулаков скоротив розрив у рахунку. Та за хвилину Пилип відновив паритет на користь Минаю. УжНЕТ знову забив, та Допілка забив сьомий гол команди. За три хвилин до кінця матчі Балуєв з передачі Кополовця знову скорочує розрив. Минай намагався тримати м’яч та все ж УжНЕТ мав дві можливості, щоб зрівняти. В одному з моментів Кополовець трохи не обікрав Микуляка.

За минайців у цьому матчі забивали Гібалюк, Допілка. Багрій, Лобода, Кузьма та двічі Пилип. За УжНЕТ по дублю у Балуєва та Кополовця, один забив Гулаков та Скрипніков.
 
Коритняни - Тиса-С 4:3
 
Гра між Коритнянами і Тисою проходила у обопільній боротьбі, де другі постійно наздоганяли перших. Вже на початку команди обмінялись голами: тисівець Климпуш вдало пробив зі штрафного, а Мицик після розіграшу кутового потужно пробив сходу. Згодом Мицик забиває вдруге і виводить Коритняни вперед. На останній хвилині першого тайму Назар Будз зумів зрівняти рахунок. Та на початку другого тайму Іван Корпош знову виводить вперед коритнянців. На 29-ій хвилині після розіграшу штрафного Рогач забиває за Тису, але за хвилину Савчин забиває переможний гол для своєї команди.

Libyan Lions – Минай-2 1:8
 
Минайці володіли ініціативою впродовж всієї гри та досить довго ніяк не могли пробити воротаря лівійців Албора Чекі. Лише на 15-ій хвилині Зубанич заробив пенальті і Чумак розмочив рахунок. Наприкінці першого тайму біло-зелені перебрали кількість фолів, тож льви пробивали пенальті, але вдарили мимо.

У другому таймі у Минаю вже було краще з реалізацією: на 22-ій хвилині забив Зубанич, далі за дві хвилині оформив дубль Едуард Дзьоба. Трохи згодом Зубанич заробив ще один пенальті та Хмельовський не зумів забити з позначки. На 43-ій хвилині відзначився Пустовіт. На 36-ій хвилині лівійці заробили пенальті і єдиний «легіонер» у їх складі Високінський забив гол престижу. В час, що залишився Михайло Дудаш записав на свій рахунок хет-рик. 

Teamwear - КС Ужгород 3:2
 
Досить рівно проходив поєдинок між Тімвір та КС Ужгород. Лише за дві хвилини до завершення першого тайму КС Ужгород зусиллями Тара вийшли вперед. Баранинські юнаки відповіли у другому таймі одразу трьома голами у виконанні Йосипа Пайдича. Гості зуміли забити знову під завершення тайму завдяки Матолчі.

Вікінг - УжНУ 2:4
 
Надзвичайно цікавим був матч між вікінгами та студентами. Вже на першій хвилині Сергій Машталір влучно пробив з лівого краю. Перший тайм так і закінчився 1:0.

У другому таймі Лебідь забив другий гол команди, а згодом Машталір оформив дубль. За розгромного рахунку Вікінги змінили воротаря на польового гравця і за три хвилини до кінця Юричко відіграв один м’яч, а на 39-ій хвилині Бонтей робить розрив мінімальним. В останню хвилину виникло декілька спірних епізодів, коли гравці УжНУ досить грубо відбирали м’яч. Чокнадій забивав вже у пусті ворота із фінальною сиреною.  

Епіцентр - Sportika 2:3
 
Ще одна студентська команда дала бій досвідченим епіцентрівцям. На 7-ій хвилині капітан Спортіки Жентичко відкрив рахунок у матчі, та Дюгованець на 15-ій хвилині зрівняв. За дві хвилини Слободян забив перший свій гол, а в другому таймі з пенальті оформив дубль. За Епіцентр ще один гол забив Юрій Костик.

АТО - Ultimate 9:4
 
Значно підсилившись команда АТО легко і невимушено розібралась з африканською командою. Хет-рик на свій рахунок записав Олексій Остафійчук, дубль у Юрія Шелепця та Ігоря Сугоняка, по одному забили Михайло Гедьо та Ярослав Смірнов.  
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1588 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: