Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Ужгородська футзальна ліга. 3 тур (ФОТО)
01:34
Ужгородська футзальна ліга. 3 тур (ФОТО)
У неділю, 29 січня, в спорткомплексі "Зінедін" відбувся 3-ий тур Ужгородської футзальної ліги.

Ужгородська футзальна ліга. 3 тур (ФОТО) У групі А АТО знову здобув три очки здолавши КС Ужгород 5:2. В першому таймі атошники лише мінімально вели в рахунку, і лише ближче до завершення поєдинку встановили розгромний рахунок. Хет-рик на рахунку Ігора Сугоняка, по одному у Годю і Гливи. За КС Ужгород двічі забив Мотолій.

Тімвір зумів створити проблеми Проспекту і перша половина гри завершилась внічию між цими командами. А от в другому таймі підопічні Прозора провели шість м’ячів. По дублю у Євгена Костика, Сергія Товтина та Дениса Пахомова і один у Матвія Бобаля. За Тімвір другу гру поспіль забиває Пайдич.

Минай-1 у грі з Верестом втратив два очки. Хоча вже на другій хвилині Пилип, з пасу Микуляка, вивів минайців вперед. Верест довго не міг створити бодай якусь небезпеку біля воріт Бабенка, але в останню хвилину першого тайму вони зуміли зрівняти рахунок – забив Кременчук. На 25-ій хвилині Пилип робить дубль, після асисту від Допілки та за п’ять хвилин жовто-сині знову зрівнюють за допомогою Гатяша. А за чотири хвилини і взагалі вихордять вперед: після розіграшу кутового Чобаль забиває - 2:3. На 36-ій хвилині Микуляк вивів на ударну позицію Допілку і той не схибив – 3:3. В час, що залишився Минай не зумів зламати оборону не простого суперника.

УжНЕТ без надзусиль розібрався з африканською командою, доповненою двома місцевими футболістами. З десяти загальнокомандних голів п’ять забив Михайло Кополовець, який в цей день святкував своє день народження, три голи у Симира, по одному у Гончарова і Скрипнікова.
 
Група А 


КС Ужгород – АТО 2:5 
Проспект – Teamwear 7:1 
Минай1 - Верест 3:3
Ultimate – Ужнет 0:10

У першому матчі групи В Епіцентр здобув дебютну перемогу над своїм можливим конкурентом за місце у плей-оф. По ходу першого тайму зінедінівці два рази вели в рахунку 1:0 та 2:1, але втримати перевагу вони не змогли і перший тайм був за Епіцентром 2:3. Надалі господарі поля більше контролювали м’яч, але пропускали у контратаках. За гостей хет-рик на рахунку Джуджука, дубль у Бабяка і Рапи, один гол у Туреги. У Зінедіна по дублю у Мадяра і Бібікова.

Минай-2 громить чергового свого суперника, на цей раз ним став USB, який отримав у своїх ворота десять голів. Кращий голеадор ліги Михайло Дудаш забив тричі і довів лік забитим голам до 15. Дубль на рахунку Олександра Зубанича і Едуарда Дзьоби. Також забивали Чумак, Пустовіт і навіть воротар Хмельовський.

Sportika не зустріла серйозного опору зі сторони Libyan Lions, хоча перший тайм завершився 2:1. Та в другому студенти забили ще шість голів. У воротах Спортіки дебютував Дмитро Газа. Два рази забивали Сегедій, Слободян та Іван Русин, по одному Гирич та африканець Абуззана. За лівійців ударом зі штрафного забив Арджіса.

Медея перед грою з Будівельником підсилилась мукачівцем Анатолієм Нурієвим, який суттєво вплинув на результат цього поєдинку. На його рахунку три голи та дві гольові передачі, чотири голи забив Куцик, один забив Дмитро Зубанич. Будівельник відповів голами Царука зі штрафного та Коштури під кінець обох таймів.

Група В 

Зінедін - Епіцентр 4:8
Минай2 - USB 10:0
Sportika - Libyan Lions 8:1 
Будівельник – Медея 2:8

У групі С УжНУ після невдалого старту зумів розгромити суперника з Коритнян. До десятої хвилини гри Коритняни завдяки дублю Маковецького вели у два голи, але далі забивали лише представники університету. Хет-рик у Чокнадія, дубль у Лебідя, по одному забили Федак, Рацин, Варваринець, Беца, Машталір і автогол Корпоша.

Вікінг набирає свої перші очки у гру з КІТ, забивши у кожному з таймів по три голи. Хет-рик Пребуша та голи Селещука, Бонтея та Едгара Русина дозволили їм піднятися на одну сходинку.

Найбільш бойовим виявився поєдинок Вопака та Радванки. За підбором гравців Радванка виглядала потужніше та Вопак зумів дати бій супернику. Вже на 10-й хвилині Ходаковський зі штрафного, за допомогою рикошету відкриває рахунок і виводить Вопак вперед. За декілька хвилин до завершення першого тайму Вопак перебрав фолів і Радванка пробивала пенальті та Товт не влучив у рамку. Та на 19-ій хвилині Гомонай пробив влучно черговий пенальті – 1:1. У другому таймі Вопак зумів вирвати перемогу завдяки голам Ходаковського, Федьа та Чульби, який забивав вже у пусті ворота в останні секунди матчу.

У останній грі туру між Худльовом і Тисою-С основна боротьба тривала лише в першому таймі, коли худлівчани постійно виходили вперед, а тисівці їх наздоганяли. Та в другій половині гри Віола зміцнила свою перевагу забивши чотири голи і більше не пропускавши. Чотири голи підряд забив герой матчу Василь Гаврилешко, по одному Баркасій та Обдирко. За Тису відзначились Старух та Климпуш.

Група С 

УжНУ - Коритняни 11:2
Кіт - Вікінг 2:6
Вопак – Радванка 4:1 
Тиса-С – Худльово 2:6
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1726 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Ваня  
0
Крутий чемпіонат!!! Дякуємо! Такого у городі ще не було! А трансляції вообще супер!

الاسم *:
Email *:
كود *: