Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ужгородська Говерла розпочала тренувальний процес
20:36
Ужгородська Говерла розпочала тренувальний процес
У вівторок під керівництвом В’ячеслава Грозного, команда провела тренувальну двосторонню гру.

У вівторок під керівництвом В’ячеслава Грозного, команда провела тренувальну двосторонню гру.

Є така народна приказка «Краще пізно, ніж ніколи», – саме за таким принципом з цього понеділка стартувала підготовка ужгородської «Говерли» до нового чемпіонату.

У вівторок під керівництвом В’ячеслава Грозного, який наприкінці минулого сезону запевняв, що на 99% залишить Ужгород, команда провела тренувальну двосторонню гру. На тренуванні поряд зі старожилами-контрактниками Максимом Шацьких, Олександром Надем, Дмитром Бабенком, займалися й старі знайомі орендовані «динамівці» – Сергій Люлька, Дмитро Хльобас, Віталій Каверін, В’ячеслав Лухтанов та молоді гравці-закарпатці – Михайло Ряшко, Віктор Гей, Юрій Тома, Василь Козар, Юрій Погоріляк. Серед інших – перспективні молоді футболісти, які можуть поповнити ряди оновленої «Говерли».

Своє рішення залишитися в «Говерлі» головний наставник прокоментував так: «По-перше, за спортивним принципом ми залишили «Говерлу» у Прем’єр-лізі. По-друге, мені, тренерському штабу, гравцям заборгували немалі гроші. Думаю, якщо ми покинемо «Говерлу», нам їх точно не виплатять.

Ми хочемо, щоб хоча б частково компенсували борги. По-третє, мабуть, найголовніше – не хочу, щоб команда з такого регіону зникла на невідомий час із футбольної карти України. Інші тренери в такій ситуації не візьмуться за «Говерлу». Я ж хочу спробувати з молодими гравцями, яких поки немає, що-небудь показати в Прем’єр-лізі. Мною керує любов до футболу».

Щодо майбутнього складу команди, то тренер зауважив, що він остаточно сформується десь після перших п’яти турів чемпіонату. Коли інші клуби визначаться зі складом і можна буде взяти в оренду їх гравців за залишковим принципом.

Щодо погашення заборгованості клуба перед гравцями, позитивної динаміки поки що нема, хоча віце-президент клубу Олександр Шуфрич в інтерв’ю ЗМІ зауважив, що з оптимізмом дивиться в майбутнє. Тож будемо сподіватися, що зміни на краще у єдиному професійному клубі краю от-от настануть.
Роман КУХАР


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1024 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: