Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородські депутати завоювали бронзу на міжнародних змаганнях
18:20
Ужгородські депутати завоювали бронзу на міжнародних змаганнях
​У суботу, 26 листопада, команда депутатів Ужгородської міськради брала участь у міжнародному турнірі міст-побратимів у Михайловцях.

Ужгородські депутати завоювали бронзу на міжнародних змаганнях У суботу, 26 листопада, команда депутатів Ужгородської міської ради брала участь у традиційному міжнародному футбольному турнірі міст-побратимів у місті Михайловці (Словаччина).

Загалом у турнірі змагалися також команди депутатів міст Михайловці, Ужгорода, Вішков (Чехія), Ярослав (Польща), Вашаруйхей (Угорщина) та Ліптовський Мікулаш (Словаччина).

У першому матчі команда депутатів Ужгорода у напруженій боротьбі переграла збірну Вішкова (Чехія) з рахунком 9:1. Другий матч зіграли з традиційними переможцями цього турніру – командою депутатів міста Михаловці, у гострій та напруженій боротьбі ужгородці поступилися господарям з рахунком 2:3. На думку вболівальників, організаторів та самих рефері турніру ця гра була достойна фіналу за гостротою боротьби та бажанням перемогти.

За результатами попередніх ігор наша команда змагалася за 3-4 місце з командою депутатів з міста Ліптовський Мікулаш (Словаччина) і достойно перемогла з рахунком 7:1, посівши призове 3 місце.

Найкращі гравці команди ужгородських депутатів:

Прозор Евгеній – найкращий воротар;
Гомонай Василь – найкращий захисник;
Фрінт Сергій – найкращий півзахисник;
Богуславський Роман, Варцаба Сергій та Ігнат Олександр – найкращі нападники!

Вітаємо депутатів Ужгородської міськради з достойним результатом на міжнародному турнірі!
Петро Милян
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 787 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: