Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородські юні футболісти повернулися з Угорщини із золотом
23:28
Ужгородські юні футболісти повернулися з Угорщини із золотом
В угорському Дебрецені відбувся щорічний міжнародний турнір серед дитячих та юнацьких команд OTP Karnevál Kupa.

В угорському Дебрецені відбувся щорічний міжнародний турнір серед дитячих та юнацьких команд OTP Karnevál Kupa.

В цих змаганнях взяло участь багато команд різних вікових категорій з України, зокрема і з Ужгорода. Наші хлопці були представлені у віковій групі 2007 років народження двома командами СДЮШОР U-8 Ужгород та Zinedin U-8 Ужгород.

Всі 14 учасників були розділені на 3 групи. Після ігор всередині груп, по 2 команди з кожної групи виходили до наступного раунду, так званого золотого кубку, де за допомогою жеребкування формувалися дві групи по три команди.Команди, які зайняли 3-4 місця в групі, проводили ігри в срібному кубку. Невдахи групового турніру зійшлися між собою в бронзовому кубку.


Група А: DHSE Olasz FS, Арсенал Київ 08, Szentendrei Sze-fi Lse, Sziládi Rfc Kiskunhalas, Hajdúnánás.

Група В: Loki FS, СДЮШОР Ужгород, Orosháza, Nyírbátor.

Група С: Kőbányáért Egyesület, Balmazújváros, Zinedin Ужгород, Monor, Loki FS 08.

За регламентом турніру матч складався з 1 тайму тривалістю 25 хвилин. Цікавим фактом є те, що команді київського Арсеналу 08 бракувало воротаря, тож за них у всіх матчах, крім першого, де вони програли Szentendrei Sze-fi Lse 8:1, на турнірі виступав голкіпер СДЮШОР U-9 Ужгород Белеканич Максим, який виступаючи одразу за дві команди, мабуть став рекордсменом по кількості проведених ігор на цьому турнірі.

Підопічні Володимира Мухлиніна розпочали свій груповий етап з нічиєї з Loki FS 1:1. Наступний свій матч вони проводили на другий день, в суботу вранці з Orosháza, де святкували перемогу 2:0. А вже через дві з половиною години вони зіграли свій останній матч за перше місце в групі проти Nyírbátor, і знову 2:0 на нашу користь. Як результат, із сімома пунктами юні футболісти зайняли перше місце в групі В і продовжують боротьбу за золото.

В групі С команда Zinedin Ужгород під керівництвом Мирона Баб’яка та Євгена Бібікова вдало стартували на турнірі з розгромної перемоги 5:0 над Monor. На наступний день вони і не думали збавляти обороти і виграли з ще більшим рахунком від Kőbányáért Egyesület 6:0. Вже через годину вони провели не менш видовищний матч здолавши Loki FS 08 5:3. Останній матч в боротьбі з фаворитом групи за перше місце вони поступилися Balmazújváros 1:4, і вийшли до наступного ‟золотого” етапу з другого місця.

В наступному раунді шляхом сліпого жеребкування шість команд діляться на дві групи, по результатам ігор в цих групах переможці грають за перше місце, другі місця в групах – за третє, аутсайдери груп – за п’яте місце. Обидва ужгородських представники попали в одну групу разом з командою Sziládi Rfc Kiskunhalas. Фінальні недільні матчі розпочала СДЮШОР U-8 Ужгород з перемоги 3:2 над Sziládi Rfc Kiskunhalas. В наступному матчі в ужгородському дербі з таким самим рахунком перемогу святкували Zinedin Ужгород – 3:2. У вирішальній грі в групі Zinedin Ужгород легко розібрався з суперником і вигравши 4:1 пройшов до головного матчу цього турніру.

СДЮШОР U-8 Ужгород в свою чергу зійшлися в боротьбі за третє місце в розіграші золотого кубку з Balmazújváros. Мінімальна поразка 1:0 і вони повертаються додому з четвертим місцем і золотими нагородами, оскільки в всі учасники, які пройшли в фінальну стадію золотого кубку дістають золоті нагороди.

У фінальній грі Zinedin Ужгород протистояв Szentendrei Sze-fi Lse, який пройшов всю дистанцію турніру без втрати очок. Нажаль і у вирішальному матчі вони продовжили свою переможну серію, здолавши ужгородців з рахунком 2:0.


У віковій категорії гравців 2006 років народження наше місто також представляли дві команди – це СДЮШОР, який виставив два склади на цей турнір. Склад груп був наступним:

Група А: DHSE Olasz FS, СДЮШОР Ужгород "B", Pilisi LK Legea, Nyergesújfalu.

Група В: СДЮШОР Ужгород "А", DHSE Olasz FS II, Orosháza, Tökmag FC.

Група С: AFC Ariesul 1907 Turda (Румунія), Loki FS, Kőbányáért Egyesület, Hajdúszoboszló.

Одразу по прибутті в п’ятницю 8 серпня в Дебрецен, не встигши відійти від дороги, наші юні футболісти змушені були одразу ж виходити на поле. Старт на турнірі, для вихованців Володимира Шоляка, виявися не вдалим: СДЮШОР Ужгород "B" поступився DHSE Olasz FS 6:2. Та вже в наступному матчі між ‟двійниками” цих команд, наші футболісти з СДЮШОР Ужгород "А" взяли реванш, вигравши 6:0 у DHSE Olasz FS II. В суботу по обіді, одразу два матчі підряд зіграли СДЮШОР Ужгород "B" з Nyergesújfalu розписали мирову 2:2 і виграли у Pilisi LK Legea 3:0. Завдяки цій перемозі вони з другого місця в групі пройшли до етапу боротьби за золотий кубок.

СДЮШОР Ужгород "А" в свою чергу і надалі громив своїх опонентів по груповому етапу: 4:0 Orosháza та 5:0 Tökmag FC. З бездоганним результатом вони зайняли перше місце в групі з впевненістю чекали суперників у боротьбі за золотий кубок.

Жеребкування угорських організаторів знову звело українські клуби в одну групу, що не викликало позитивних емоцій. До того ж до нашої групи приєднався непоступливий Hajdúszoboszló, який не зазнав жодної поразки по ходу змагань. СДЮШОР Ужгород "B" мінімально поступився Hajdúszoboszló 0:1. СДЮШОР Ужгород "А" зіграв з угорським колективом трішки краще – 1:1. Перед очною зустрічю хакарпатців, у СДЮШОР Ужгород "B" вже не було шансів пробитися до фіналу, тож вони поступилися своїм друзям з СДЮШОР Ужгород "А" 9:0.

СДЮШОР Ужгород "B" в матчі за п’яту сходинку переграв Orosháza 3:1.

Вирішальна гра цієї вікової категорії завершилась впевненою перемогою господарів DHSE Olasz FS 3:0, тож і тут ужгородці задовольнялися лише другим місцем.

Як результат, хороший виступ наших юних футболістів в Деберецені, які підтвердили свій високий рівень майстерності та підготовки двома другими місцями, одним четвертим і одним п’ятим. Були нагороджені золотими нагородами, оскільки вони всі пробилися до золотого етапу розіграшу кубка.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1079 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: