Головна » Усі публікації » Спорт+ » Ужгородські «Лісоруби» зіграють з львівськими «Левами» (ВІДЕО)
09:56
Ужгородські «Лісоруби» зіграють з львівськими «Левами» (ВІДЕО)
29 травня ужгородські «Лісоруби» проведуть свій перший домашній матч у рамках регулярного сезону Української ліги з американського футболу.

Ужгородські «Лісоруби» зіграють з львівськими «Левами» (ВІДЕО) Наші хлопці цього сезону захищають високий титул чемпіонів України. Опонентом для закарпатських спортсменів цього разу виступить непоступливий і принциповий суперник — команда «Леви» зі Львова.

Матч розпочнеться о 13:00 на муніципальному стадіоні с. Баранинці, поруч із спорткомплексом «Зінедін». Двобій принципових опонентів на полі, у житті об’єднає благодійна мета. Усі зібрані на матчі кошти будуть направлені на потреби закарпатських вояків, які на Східних рубежах відстоюють наше мирне небо. Захід реалізовується спільно з Рухом підтримки закарпатських військових.

У програмі: — Виступ студії сучасного танцю «БЛІЦ»; — Виступи колективу Федерації черлідінгу Закарпаття, а також вболівальниць зі Львова; — Безпрограшна лотерея та аукціон з цікавими призами-лотами; — Бограч-паті.

ВХІД ВІЛЬНИЙ.

Прийди і підтримай своїх чемпіонів! GO LUMBERJACKS! ЛІСОРУБИ, ВПЕРЕД! Говорить Євген РАХІМОВ, граючий тренер ужгородських «Лісорубів». «29 травня відбудеться принциповий двобій, західноукраїнське дербі між ужгородськими «Лісорубами» та львівськими «Левами». Суперник сильний, непоступливий та принциповий. Цей матч ми планували провести в Ужгороді, але, на жаль, керівництво не пішло нам назустріч. Тому ми приймаємо домашній матч на муніципальному стадіоні у Баранинцях. Ідея започаткувати такі благодійні матчі виникла давно. Наразі ми співпрацюємо із рухом підтримки закарпатських військових, очолюваний Галиною Ярцевою. Буде шоу-програма, виступи «Бліцу», черлідерів, бограч, безпрограшна лотерея. Всі кошти, зібрані на заході, будуть передані на потреби ЗСУ. Ми запрошуємо усії ужгородців прийти підтримати ужгородських «Лісорубів» у принциповому матчі, у благодійній грі. Матч відбудеться 29 травня на стадіоні Баранинців, позаду СК «Зінедін». Вхід буде вільний. Початок о 13.00».
Категорія: Спорт+ | Переглядів: 1090 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: