Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородські ветерани сильніші від іршавських
16:37
Ужгородські ветерани сильніші від іршавських
Сьгодні відбулися півфінальні матчі серед ветеранів 40 років i старше в Закарпатській області.

Сьгодні відбулися півфінальні матчі серед ветеранів 40 років i старше в Закарпатській області.

В досить прохолодний осінній день ветерани Ужгородщини та Іршавщини вийшли на поле стадіону Середнього, яке було чудово підготовлено до цього поєдинку, щоб вирішити кому грати у фіналі обласної першості.

Фаворитами цього матчу являлись господарі, які в минулому році зайняли друге місце, поступившись в фіналі мукачівцям. Вже з стартовим свистком Сімку ужгородці прибрали м’яч до своїх ніг і впевнено розігрували свої атаки. Гості змушені були відійти на свою половину поля і тримати оборону, що їм досить непогано вдавалось. Лише на 10 хвилині перший удар від Яворіва, який пройшов над перекладиною, можна записати до небезпечних моментів. Більшу половину часу гра проходила на половині поля біло-синіх.

Вже в середині тайму господарі почали пристрілюватися по воротам Потора. Спочатку після подачу справа Скоблей головою пробиває трішки вище воріт. А згодом Мітуля майже з лінії штрафної сильно вдарив, та кремезний голкіпер у стрибку відбив м’яч. На 23 хвилині Маркович пішов в обіграш в штрафній іршавців і пройшовши одного захисника, одразу був збитий іншим, за що арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Іван Шанта впевнено реалізував пенальті пробивши в лівий кут. Вся гострота зі сторони іршавців йшла лише після подачі кутових, яких було подано 3 рази в першому таймі.

Ближче до завершення першої тридцятипятихвилинки Шанта мав нагоду збільшити рахунок, коли технічно переграв захисника в штрафній і пробивав з 12 метрів та Потор знову демонструє всю свою майстерність і рятує свою команду від вірного голу.

Початок другого тайму за небезпечними моментами був повністю за гостями. Вже на тертій хвилині другого тайму Савко з центру поля пройшов з м’ячем і вистрілив метрів з 23, та воротар Айрапетов здійснив хороший сейв. Впродовж ще декількох хвилин атакуюча ланка гостей мала ще декілька нагод, та деяким ударам забракло точності, а подекуди виручав голкіпер ужгородців.

В другому таймі почала даватися взнаки коротка лава запасних у гостей, де знаходився лише один гравець. Та не маючи чого втрачати біло-сині намагалися контратакувати. І в одному з таких моментів, іршавці вибороли м’яч на правому фланзі на чужій половині і кинули в прорив Скляра, який випередивши захисників і голкіпера проштовхнув з доволі гострого кута м’яч у ворота та ще й ціною травми.

По ходу матчі ушкодження отримав і Шанта у зіткненні з Бричем. Та повернувшись на фінальні хвилини матчу приніс своїй команді перемогу. Гравці Ужгорода пішли великими силами вперед, центральний захисник Стецьо підключившись до атаки віддав проникаючу передачу на Шанту, і той на замасі обігравши захисника з 18 метрів пробив точнісінько під ліву штангу, від якої круглий і закотився у ворота.

Перемога Ужгорода з мінімальним рахунком не зовсім відображає їхню перевагу впродовж всього поєдинку, і лише завдяки неперевершеній грі воротаря з Іршавщини Потора, гості до останніх хвилин матчу зберігали хороші шанси на позитивний для себе результат.


Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Денис Гедей, Саболч Алмаші.

Ужгород – Іршава 2:1

Голи: Шанта, 23 (пен.), 70 – Скляр, 65.

Ужгород: Віктор Дичка, Сергій Місяйло, Василь Стецьо, Сілард Феєш, Іван Шанта, Іван Дуран, Олег Яворів, Вячеслав Пінковський, Василь Зубанич, Томаш Мітуля, Юрій Маркович.
Запасні: Іван Риблян, Анатолій Скоблей, Григорій Айрапетов, Юрій Мандич, Юрій Свистак.

Іршава: Федір Потор, Іван Малюта, Володимир Лівак, Іван Пошкола, Михайло Щопа, Олесь Горзов, Михайло Станинець, Володимир Савко, Іван Скляр, Михайло Брич, Дмитро Радь.
Запасні: Станіслав Сухан, Леонід Феєр, Василь Барта.


В іншому півфінальному матчі між Мукачевом і командою з Тячева, який пройшов в Пістрялові, перемогу святкували господарі 3:1.

Мукачево – Тячів 3:1


ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте
Тарас Галушка

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 948 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: