Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородські ветерани здобувають розгромну перемогу над берегівськими (ФОТО)
18:39
Ужгородські ветерани здобувають розгромну перемогу над берегівськими (ФОТО)
Цей результат дозволив обом командам продовжити боротьбу у ветеранській першості.

Ужгородські ветерани здобувають розгромну перемогу над берегівськими (ФОТО) З самого початку гри господарі поля понеслися вперед здобувати потрібний результат, так як після двох турів вони йшли на останньому місці. Перемога з якомога більшим рахунком виводила їх до наступного етапу змагань.

Першим серйозно потривожив кіпера гостей дебютант турніру ветеранів Мирослав Баб'як, який після подачі з кутового вдало зіграв на підборі і сильно пробив. М'яч по дорозі зачепив когось із захисників і змінивши траєкторію падав у ворота. Товт з великими труднощами переводить круглого вище воріт. Ще один сильний постріл виконав Олег Яворів, але воротар знову на місті.

Лише в середині першого тайму ужгородці пробили голкіпера суперника. Яворів закинув у штрафну, куди, уникнувши офсайду, увірвався Мітуля і в один дотик прокинув круглого повз Юлія Товта. 1:0.

Зелено-чорні не скидали темп і продовжували домінувати на полі. На 27-ій хвилині Зубанич віддав на хід Баб'яку, який втік від захисників на одного воротаря і забив другий м’яч своєї команди. 2:0.

Господарі продовжували комбінаціями розхитувати захист суперника. В ході однієї з таких рахунок став розгромним. Після не тривалої перепасрвки позаду шкіряний дістався Яворіву, той в один дотик на Грабара, який проникаючою передачею виводить Свистака на ворота і Юрій переграє воротаря. 3:0.

Після цього й гості відзначилися декількома загостреннями біля протилежних воріт. Гіді по місцю правого інсайда вибігав практично сам на сам та пробив мимо. Андрій Папп пробивав з 17 метрів, але в руки голкіперу. Лінер прорвався правим краєм і виконав точну подачу на Гейзо Пала, але удар головою у того вийшов слабким і Васютик легко забрав круглого.

Господарі на старті другої половини гри активно пішли вперед. Баб'як асистував Грабарю, але Олександр пробив не точно. Вже на 38-ій хвилині чудова трьохходівка вдалась ужгородцям. Дуран з правого  краю віддав точно на Грабаря, який відкинув під удар Баб'яку і Мирослав пробиває Віктора Монду. 4:0.

Далі берегівці перехопили ініціативу і змусили попрацювати Васютика. Спочатку Гецко пробив штрафний з 27 метрів, воротар витяг з-під перекладини. Швидко розігравши кутовий, Томаш Снопчак подав на п’ятачок, де Гейзо Пал на якусь мить випередив Васютика і головою переправив круглого у ворота. 4:1.

Гості завдали ще декілька ударів з середньої дистанції, які забрав голкіпер. Пропущений гол дещо оживив господарів, які відповіли парою випадів. Зубанич прицільно стріляв, але Монда був на чеку. Подачу Мітулі справа Чобо Переш трохи не зрізав у власні ворота – врятувала стійка.

За п’ять хвилин до завершення матчу Баб'як подав з лівого флангу в центр, де Свистак з 15 метрів пробив точно під стійку. 5:1.

Підсумковий результат задовольнив обидві команди, які за гольовими показниками проходять далі.
 
Результати матчів групи В:

Берегівський - Мукачівський 3:0
Мукачівський – Ужгород 2:1
Ужгород – Берегівський 5:1
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Василь Балог, Олександр Гога.

с. Середнє, глядачів 50
 
Ужгород – Берегівський р-н 5:1

Голи: Мітуля, 25, Баб'як, 27, 38, Свистак, 32, 65 – Пал, 49.

Ужгород: Володимир Васютик, Василь Стецо, Олександр Грабар, Василь Зубанич, Іван Дуран, Сергій Місяйло, Томаш Мітуля, Роман Плиска, Вячеслав Пінковський, Олександр Когутич, Мирослав Баб'як.
На заміну виходили: Анатолій Рипкович, Юрій Свистак, Олег Яворів, Іван Шанта, Сцілард Феєш.

Берегівський: Юлій Товт, Степан Перевузник, Володимир Бангар, Юрій Переста, Чобо Товт, Сергій Гецко, Томаш Снопчак, Валерій Макара, Андрій Лінер, Іштван Гіді, Гейзо Пал.
На заміну виходили: Віктор Монда, Іштван Вінце, Чобо Переш, Дмитро Іллючшин, Людвіг Тар, Чобо Кемень, Валерій Щока, Андрій Папп.

Попередження: Перевузник, 13.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1058 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: