Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Ужгородський «Автомобіліст» пішов на літню перерву лідером
09:50
Ужгородський «Автомобіліст» пішов на літню перерву лідером
Минулого тижня відбувся заключний тур чемпіонату міста з футболу.

Минулого тижня відбувся заключний тур чемпіонату міста з футболу.

У середу відбувся поєдинок лідерів міського чемпіонату. Володар кубка міста ФК «Вовкове» приймав чинного чемпіона міста ФК «Радванка». Матч був цікавим і видовищним, але перемогу в ньому ніхто не святкував. Поєдинок завершився нульовою нічиєю. Втратою очок скористався «Автомобіліст», який переграв «Вопак» 3:1 і пішов на літню перерву лідером.

Ще один матч видався цікавим. «Трансвуд» із рахунком 3:2 переграв «Белфаст». Перед другим колом фактично тільки три команди претендують на медалі. Ще чотири – намагатимуться псувати нерви лідерам і боротимуться за золоту середину.

Чим цікавий чемпіонат міста? По-перше, нема явного лідера. «Автомобіліст», «Радванка» й «Вовкове» – в рівних умовах. По-друге, принаймні шість команд майже однакові, й сюрпризу можна чекати від будь-якої з них. По-третє, значно покращилося відвідування стадіонів глядачами. А матчі в Радванці взагалі збирають по 200-300 уболівальників. Вистачає в Ужгороді й проблем. Найбільша – це відсутність футбольних полів. Правда, федерація футболу міста працює над цим, і результати є. Уже підготовлено для матчів чемпіонату міста поле № 4 на стадіоні «Авангард». Ведуться відновлювальні роботи на «Автомобілісті». Громадськість відстояла стадіон, і незабаром його буде приведено до порядку. Тут буде встановлено штучний полив поля, новий трав’яний газон, збудовано роздягальню. Крім того, заплановано встановлення майданчика зі штучним покриттям, інші спортивні споруди. Ведуться перемовини щодо приведення до ладу і стандартних розмірів стадіонів «Буревісник» та професійного училища по вул. Гагаріна. Наступного сезону в розпорядженні футболу міста може бути 5 футбольних полів, які повернуть міський футбол з району в Ужгород.

Хотілося б також покращити анонсування матчів у місті, адже на даний час цим питанням ніхто не займається. 7 команд у чемпіонаті міста – це добре, хоча з ностальгією згадуються часи, коли в міських змаганнях брало участь понад 40 команд. Є над чим працювати міській федерації футболу.


Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 795 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: