Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » УЖНЕТ - чемпіон Суперліги Ужгородської Футзальної Ліги 2021/2022
13:15
УЖНЕТ - чемпіон Суперліги Ужгородської Футзальної Ліги 2021/2022
У суботу, 2 липня, у спорткомплексі "Юність" визначався новий чемпіон Суперліги УФЛ.

УЖНЕТ - чемпіон Суперліги Ужгородської Футзальної Ліги 2021/2022 Доля першого місця вирішувалась у поєдинку між «Ужнетом» та «Медеєю». «Ужнету» потрібна була перемога або нічия для здобуття золотих медалей. У випадку перемоги «Медеї» – золото вперше в історії буде в «Ужа».

Саме підопічні Івана Ковача більш успішно провели стартовий відрізок зустрічі двічі ведучи у рахунку - перший гол у поєдинку забив Ігор Вагін. Згодом Мирончук зрівняв 1:1, та далі Едгар Русин точним пострілом знову виводить червоно-білих вперед. А от завершення першої половини гри було за ужнетівцями, які завдяки швидкому дублю Микити Гальчака вперше у матчі повели у рахунку. Зміцнив перевагу незадовго до перерви Анатолій Шишкін.

На початку другого тайму Медея зуміла організувати камбек завдяки результативним діям Євгена Лукіяника та Ігора Вагіна - 4:4. Та розвинути свій успіх вони не зуміли, не в останню чергу через впевнені дії на останньому рубежі ужнетівців Еріка Гречки, а згодом після його травми, і Дениса Тренича.

Надалі Ужнет зумів скористатися двома помилками суперника на своїй половині поля і Шишкін знову оформив двозначну перевагу. А довершив чемпіонську перемогу оформленням хет-трику Гальчак - 7:4.

"Ужнет" - "Медея" 7:4

Голи: Мирончук, Гальчак, 3, Шишкін, 3 - Вагін, 2, Русин, Лукіяник.


Після цієї гри відбулась церемонія нагородження переможців і призерів шостого сезону Ужгородської футзальної ліги 2021-2022 років. 

Ініціаторка й натхненниця футзальної ліги Олександра Терембець привітала учасників, зазначила, що через війну змагання вперше завершують влітку – фінальні матчі зіграли лише днями. 

Хвилиною мовчання вшанували всіх Героїв України, які віддали життя за суверенітет нашої держави. 

Вручили подяки всім, хто долучився до проведення змагань. Визначили кращих гравців, тренерів, голкіперів, бомбардирів. Відтак, перейшли до нагородження команд. 

Отже, у другій лізі УФЛ третє місце посіла команда «АЛЬФА СТРАХУВАННЯ», друге – «ФІХТЕН», і перше – «PROFIX». 

У першій лізі «бронзу» виборола команда «ОКТАВА», «срібло» – «БУДІВЕЛЬНИК», «золото» – «ТВОЄ МІСТО». 

У вищій лізі на третьому місці опинилася команда «ШИПІТ», на другому – «ВІКІНГ», на першому – «ТРАКТОР». 

І головну інтригу розкрили результати суперліги: третє місце посіла команда «МЕДЕЯ», друге – «УЖ», а найкраща команда цього сезону, за підсумками змагань, – «УЖНЕТ». 

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 402 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: