Головна » Усі публікації » Футзал » "Ужнет" стартував у Parimatch Кубку України з футзалу
16:24
"Ужнет" стартував у Parimatch Кубку України з футзалу
У двоматчевому кубковому протистоянні ужгородці розпочали свої виступи на всеукраїнській арені з поразки у Чернівцях.

Чернівецький «Урожай» – володар Кубку Чернівців з футзалу-2021 – 6 листопада, в суботу, зіграв у Палаці спорту «Маленький Париж» перший матч другого попереднього раунду Кубку України з футзалу-2021/22. Після ФК «Орлівка» з Вінницької області суперником чернівчан стала команда «Ужнет» із міста Ужгород.

«Ужнет» щойно стартував у нинішньому розіграші Кубку України, тому чернівчани, які вже відіграли дві гри в рамках турніру, були, як то кажуть, більше у формі, аніж суперники. З іншої сторони, закарпатці до цього року вже двічи брали участь у Кубках України попередніх років, а от для «Урожая» сезон-2021/2 – дебютний на такому високому рівні в усіх відношеннях. Тому говорити про фаворита даного протистояння було дуже і дуже складно.

Як і годиться господарям, «Урожай» розпочав гру значно активніше і агресивніше. Протягом перших десяти хвилин гри, хоч господарям і не вдалося відкрити рахунок, моментів біля воріт «Ужнета» було достатньо, але на висоті був 23-річний кіпер ужгородців Шворак.

А от останні сім хвилин першого тайму… Стали справжньою феєрією від обох команд! 13 хвилина – «Урожай» виходить уперед, вже за хвилину подвоює рахунок, ще за хвилину пропускає м’яча у відповідь. Але й на цьому команди не зупинилися! Чернівчани забили ще двічи, а за секунду до закінчення першого тайму м’яч рикошетом від гравця господарів вдруге опинився у сітці воріт «Урожая». Отже, після першої половини гри маємо 4:2 на користь нашої команди.

Так само весело було і в другому таймі. «Урожай» забиває у ворота гостей що чотири м’ячі, на що «Ужнет» відповів одним єдиним. Підсумкові 8:3 на табло Палацу спорту «Маленький Париж» на користь чернівецького «Урожая».

Ужгородцям буде доволі складно відігратися після такого розгрому у матчі-відповіді, але всі крапки над «і» розставить саме друга гра цього протистояння, яка відбудеться 20 або 21 листопада в Ужгороді. 


Палац спорту «Маленький Париж», Чернівці

Кубок України з футзалу-2021/22. Другий попередній етап

Арбітр – Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ). Другий арбітр – Петро Липенецький (Івано-Франківськ). Третій арбітр – Олександр Плахов (Чернівці). Хронометрист – Василь Фурман (Чернівці). Делегат АФУ і спостерігач арбітражу – Сергій Подворний (Хмельницький).


«Урожай» Чернівці – «Ужнет» Ужгород – 8:3 (4:2)

Голи: Головачук (13, 15), Максимчук (14, 28, 38), Куляк (18, 27), Рябий (25) – Царук (14), Куляк (а/г, 20), Стасюк (36)

«УРОЖАЙ»: Купчанко, Рябий (к/к), Віталій Гончар, Павло Гончар, Максимчук, Савчук, Головачук, Гаталяк, Куляк, Ткачук. 
Тренер – Сергій Янчик

«УЖНЕТ»: Роман Шворак, Костянтин Багрій (к/к), Євген Мирончук, Віталій Лучин, Ігор Мицак, Ярослав Ільков, Микита Гальчак, Караценко, Юрій Стасюк, Євген Царук, Роман Гречка. 
Тренер – Роман Гречка.

Попередження: Янчик (34) – Гальчак (5)
 
Категорія: Футзал | Переглядів: 552 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: