Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » В'ячеслав Чурко: "Відмовив "Минаю", бо готувався до переходу у Польщу"
12:11
В'ячеслав Чурко: "Відмовив "Минаю", бо готувався до переходу у Польщу"
Новачок Колоса розповів про перехід в команду Руслана Костишина.

В'ячеслав Чурко:
- Вчеслав, як у тебе виник варіант з Колосом?

- Він виник вже давно, ще в кінці минулого літа. Тоді закривалося трансферне вікно. Я розумів, що буду або в дублі, або поїду в Маріуполь, або інших варіантів не буде. Ми поговорили з Русланом Костишиним, він хотів мене запросити, але тоді Колос був уже укомплектований і ми домовилися, що повернемося до цього питання взимку. В результаті зараз все вийшло. Буду грати найближчі півроку в Колосі на правах оренди, а потім, після того як завершиться контракт з гірниками, зможу підписати з ковалівцями повноцінний контракт.

- Роздумував над пропозицією Колоса довго?

- Ні, був готовий, тому що інтерес був від головного тренера, що дуже важливо. Так само не потрібно було їхати з Києва. Мене влаштовував цей варіант.

- Інші пропозиції від інших команд були?

- Минулого літа мене кликав Шльонськ з Польщі. Ми домовилися швидко, буквально за один день. Поляки не хотіли оформляти перехід в оренду. Йшлося про трансфер, і йшли переговори з Шахтарем. У підсумку нічого не вийшло. За день до закриття трансферного вікна мені знову запропонували вирушити в оренду в Маріуполь. Але я не захотів, тому що віддав вже багато років цій команді, місту, і було бажання щось змінити в кар'єрі.

- Ти уродженець Ужгорода. В Минай не кликали?

- Влітку теж спілкувалися з Василем Кобіним, був інтерес. Але я йому сказав, що у мене є пропозиція від поляків, готуюся до переходу в Шльонськ, тому не можу прийняти пропозицію Миная. Але я пильно стежу за цією командою. Дивлюся всі інтерв'ю Кобіна і Кополовця. Знаю багатьох хлопців в Минаї.

- Ти пропустив майже півроку, весь цей час тренувався з Шахтарем?

- Тренувався в дублі, потім був період, займався з основою. На зимових зборах був з дублем Шахтаря. Вважаю, що зараз в хорошій формі. В принципі, думаю, набрати оптимальні кондиції мені багато часу не знадобиться.

- Що знав про Колос, кого знав з футболістів цієї команди?

- Весь цей час ми спілкувалися з головним тренером. Він давно в Колосі, досконально все знає. У Колоса молодий і амбітний президент, команда грала в єврокубках. Багатьох хлопців знав заочно, деяких знаю по юнацьким збірним. З усіма перетиналися на футбольному полі. Мені дуже сподобалася гра Колоса, коли вони грали за вихід в єврокубки з Маріуполем. Було видно, що все як єдиний механізм, кожен гравець відпрацьовував, ніхто не ховався від м'яча і командної роботи. Нам було складно розкрити оборону Колоса.

- На якій позиції бачить тебе тренер?

- Ми ще поговоримо про це з головним тренером. Відклали особисту бесіду, тому що у команди зараз важлива підготовка до матчу з Шахтарем.

- Ти проти гірників не зіграєш?

- За умовами оренди, ні.
  
- Які ставиш перед собою цілі, які команда ставить завдання?

- Ставлю завдання влитися в колектив, допомагати команді здобувати перемоги, бути корисним, щоб і головний тренер, і вболівальники Колоса були задоволені.
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 554 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: