Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Арданові та Виноградові пройшли футбольні турніри
19:11
В Арданові та Виноградові пройшли футбольні турніри
Розпочалися змагання з хвилини мовчання за загиблими героями на Майдані та в зоні АТО.

На честь першої річниці революції гідності в с. Арданово, що на Іршавщині відбувся турнір з міні-футболу за участі 9 команд: Ільниці, Доробратова, Іршави, Дунковиці, Мідяниці, Боржавського (Виноградівський район), Берегів (Берегівський район) та двох команд Арданова (дорослої та юнацької).

Розпочалися змагання з хвилини мовчання за загиблими героями на Майдані та в зоні АТО. Турнір проходив за олімпійською системою. У вирішальному двобої зійшлися команди Арданова та Ільниці. Матч завершився результативною нічиєю – 1:1. Переможці та призери турніру були нагороджені грмотами та призами від організаторів – голови Арданівської сільської ради Михайла Станинця. А вже наступного дня команда «Арданово» взяла участь у благодійному міні-футбольному турнірі, який тривав упродовж двох днів у м. Виноградово. Вийшовши з групи, у фінальній стадії «Арданово» поступилося місцевій команді «Енергія», проте в боротьбі за третє місце здолала виноградівський колективи «Джі-джі».

А переможцями традиційних стали футболісти з команди «Севлюш» (Виноградово) у складі яких грав і екс-гравець харківського «Металіста» Юрій Чонка, друге в – «Енергії». Частина коштів із внесків команд-учасниць була надана волонтерам на закупівлю тепловізора бійцям в зоні АТО.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 675 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: