Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «В.Березний» вибиває з кубка вищолігову «Бужору» (ФОТО)
10:52
«В.Березний» вибиває з кубка вищолігову «Бужору» (ФОТО)
Матч ФК «Великий Березний» та ФК «Бужора» (Іршава) можна було вважати одним із найбільш непрогнозованих.

Серед інших пар розіграшу 1/16 Кубка Закарпатської області з футболу, матч за участі команд ФК «Великий Березний» та ФК «Бужора» (Іршава) можна було вважати одним із найбільш непрогнозованих.

Адже, бужорці будучи учасником вищої ліги Закарпатської області, на старті нового сезону так і не змогли представити якісно новий, в тактичному та фізичному плані, склад команди. Традиційні помилки, які не дозволили іршавчанам гідно репрезентувати себе в у вищій лізі області минулого сезону, дали про себе знати і в розіграші 1\16 фіналу Кубка області.

Що ж стосується команди з Великого Березного, то попри відсутність досвіду участі в обласних турнірах, згаданий колектив може похвалитися зіграністю молодих гравців і амбіційністю його учасників. Якщо ж, до цього, додати фактор «рідного поля» для великоберезнян, то можна зазначити, що у недільному двобої на стадіоні у смт. Великий Березний зійшлися доволі рівні у комбінаційному плані команди.

Яскравим твердженням цього стала і сама гра. Традиційні провали в центрі та захисті іршавчан у першому таймі, неодноразово приводили до гольових моментів біля їх воріт. Особливо небезпечними виявились атаки великоберезнян на 22-ій та 34-ій хвилині матчу, коли в першому випадку м’яч влучив у бокову стійку воріт, а в другому - футболістам ФК «Великий Березний» не вдалося реалізувати практично стовідсотковий момент. Попри безперечну перевагу господарів поля, на перерву обидві команди пішли за нічийним рахунком.

У другій половині іршавчани вирівняли гру і в якийсь момент здавалось зможуть здолати супротив великоберезнянців. Футболісти у футболках «Закарпаття» неодноразово фолили, а з середини другого тайму, взагалі, залишилися у меншості. (Дві жовті карточки за грубу гру призвели до вилучення центрального хавбека великоберезнян Владислава Форкоша). Але до кінця матчу іршавчани так і не змогли скористатися чисельною перевагою.

Серія одинадцятиметрових ударів вкотре вказала на «недопрацювання» колективів у реалізації стандартів. Натомість, з кращої сторони, проявила навички голкіперів колективів. Та цього дня фортуна виявилась на боці великоберезнянців… І саме їх, а не іршавчан, чекає 1/8 фіналу розіграшу Кубка Закарпаття.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Ярослав Ревай





Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1469 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: