Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «В.Бийгань» очолює вищу лігу області (ФОТО)
08:08
«В.Бийгань» очолює вищу лігу області (ФОТО)
Вже п’яту гру поспіль підопічні Тараса Вайданича не пропускають у власні ворота.

Завдяки виїзній перемозі над довжанською «Боржавою» та осічки ФК «Ужгород», берегівська команда виходить на перше місце вищої ліги чемпіонату області.

Вже п’яту гру поспіль підопічні Тараса Вайданича не пропускають у власні ворота.

Цього разу великобийганці приїхали до грізного домашнього колективу з Довгого. Всі знають, що вивести очки звідси вкрай складно, тому гості приклали максимум зусиль аби забити швидкий гол, щоб не відкладати справу на потім. Їм це вдалось, на 15 хвилині, простріл з правого флангу від капітана команди замкнув Іван Жаренков – 0:1.

Через декілька хвилин господарі могли зрівняти рахунок, метушня у карному майданчику спричинила вільний удар у бік воріт «Бийгані» та удар прийшовся в стінку. Ще одного разу Чедрик головою небезпечно пробив над поперечиною.

Чесно кажучи, гості домінували на полі, перегравали суперника у всіх лніях. Та реалізація у першому таймі їх підводила. Чого тільки коштує вихід віч-на-віч з голкіпером Миколи Гібалюка, який обіграв останнього влучив у штангу.

Другий тайм розпочався у тому ж руслі, як і перший. Берегівчани атакували, довжанці оборонялись та зрідка контратакували.

Кидалось у вічі, що господарі підсили фізично чим і скористались гості. Хет-трик оформив Жаренков, по разу йому асистували Оржеховський та Лобода. А останній гол у зустрічі був курйозним. Захисник «Боржави» Євген Костик зрізав м’яч у власні ворота – 0:4.

Відтак, «Бийгань» впевнено перемагає і стає лідером чемпіонату.

lobda.at.ua

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1031 | Додав: Лобда | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: