Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «В. Бийгань» впевнено крокує до медалей
21:36
«В. Бийгань» впевнено крокує до медалей
Підопічні Тараса Вайданича здолали «Віолу» 2:1

Підопічні Тараса Вайданича здолали «Віолу» 2:1.

Господарі – одноосібні лідери Західної зони. У випадку перемоги вони, безперечно, гарантували б дочасний спокій за перемогу в обласній першості. «Витязь» учора ж бо поступився «Сільцю». Тому різниця в 11 очків між першою та другою командами залишала лишень теоретичні сподівання футболістам Концгазо втрутитись у боротьбу за золото.

Великобийганці, відверто, вийшли на домашню арену дещо розслабленими. Зрозуміло – зустрічались перший та сьомий клуб турнірної таблиці. Сьогоднішня худлівська «Віола» була досить таки гострозубою, хоч і перша пропустила гол. На 3 хвилині Михайло Дудаш виходить на побачення з голкіпером. Після удару останнього м’яч просвистів поруч зі стійкою. Ще через дві знову Івану Ковачу вирішили крові попити Ференцик і той же Дудаш. Михайло знову не влучив у ворота. На 10 хвилині рефері матчу Віталій Лофинець призначив штрафний. Забігаючи наперед, арбітраж нинішній мені особисто сподобався не дуже. Досить багато помилок від бригади суддів, причому в обидві сторони. Плюс арбітру не зашкодить покращити фізичну підготовку. Не завжди він встигав за ігровими епізодами. А тепер про штрафний. До воріт метрів зо 25. Стандарт взявся виконувати досвідчений екс-гравець ужгородської «Говерли» Микола Гибалюк. І не прогадав – м’яч влетів у лівий від голкіпера кут воріт. 1:0.

Гості зуміли відновити рівновагу на 19 хвилині. Після прострілу Євгена Ференцика з правого флангу, який зумів обіграти двох захисників, м’яч влучив у руку гравця «В. Бийгані». Вирок арбітра, одинадцятиметровий, успішно реалізував Іван Ковач. 1:1.

На 45 хвилині господарі могли вийти вперед. Цього разу м’яч влучив уже в руку Артема Пустовіта у власній штрафній. Пенальті не зумів втілити в гол воротар Іван Ковач.

У другому таймі великобийганці, без сумніву, кращі. На 55 хвилині господарі вирішили долю матч. Андріан Бабич вдало виконав штрафний з правого флангу. Без шансів для голкіпера головою пробиває Ласло Селеш. 2:1. Згодом побачення з голкіпером марнує Андрій Сироватко. «Віола» нічого супернику протиставити не змогла.

Тож команда Івана Шанти змістилась на 8 позицію, а «В. Бийгань» збільшила шанси на перше золото в обласному чемпіонаті.


"Бийгань” Бийгань - ФК "Віола” Худльово 2:1

Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 965 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: