Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » В. Бийгань втрачає очки з середнянцями (ФОТО)
19:37
В. Бийгань втрачає очки з середнянцями (ФОТО)
Перший матч другого туру Зимової першості приніс не зовсім очікуваний результат із зливою голів від обох команд.

Перший матч другого туру Зимової першості приніс не зовсім очікуваний результат із зливою голів від обох команд.

Перед початком звітної зустрічі більшість вболівальників сходилася на думці, що лідер групи має легко взяти три залікові пункти. Та гра виявилася напрочуд рівною, що придавало їй ще більшого інтересу.

Стартовий натиск Бийгані змусив капітулювати воротаря господарів Шома, результативну атаку завершив Ласло Селеш. Та розвити свій успіх гості не змогли. Зелено-білі краще вели комбінаційну гру, за рахунок якої і переміщалися до чужих володінь. Вдала гра на підборі лівого захисника Назаркевича дала йому можливість пройти в карну зону з кута штрафної і сильно пробити та Ковач грає надійно.

Біло-червоні також мали декілька чудових нагод аби зміцнити свою перевагу. Проникаючий пас в штрафну від Бабича знайшов свого адресата в лиці Септи і той з 10 метрів розстрілював ворота, але пробив по центру, де й стояв голкіпер. Схожі моменти не використали Селеш та Жаренков – знову на висоті Шом. Одна з контратак середнянців закінчилась гострим пострілом з кута штрафної від Лебідя в дальній кут та м’яч пройшов повз рамку.

Початок другого тайму виявися урожайним на голи. Вже на третій хвилині Горшоні робить простріл зліва, декілька гравців не дотягуються до мяча, а на дальній стійці самотній Жаренков легко переправляє сферу по призначенню. Але вже за хвилину лівий півзахисник Володимир Дуран виявися ніким не прикритий біля лівого кута штрафної і своєчасну передачу він реалізував у гол, пробивши в ближню дев’ятку. Гра почала носити відкритий характер, і це не могло не подобатися глядачам. На 43 хвилині рахунок став рівним завдяки індивідуальній майстерності Руслана Соскиди, який практично від центру поля протянув м’яч до штрафної, де звільнившись від опіки обіграв ще й воротаря і закотив шкіряного у пусті ворота.

Такий поворот подій змусив великобийганців йти вперед великими силами. Та захист господарів діяв без збоїв, а кількість виграних єдиноборств явно була не за гостями. Опорник Андрій Лазар нічим не поступався своїм більш досвідченим візаві Крьоці та Гибалюку.

Болотисте поле збивало темп гри не даючи футболістам вмикати високі швидкості. Небезпечний кутовий, який закінчився ударом Жаренкова виніс з лінії воріт Беца, який прикривав дальню стійку. Біля воріт Ковача ефективно зіграла зв’язка екс-баранинців Лазара та Соскиди, перший виконав точну подачу, а Руслан із забивної позиції пробив головою над перекладиною.

Біля 60 хвилини не маючи змоги продертися до воріт Гибалюк розрядив свою гармату і з 24 метрів поцілив точнісінько в дальню дев’ятку, як то кажуть, без шансів для воротаря. Атакувальні гойдалки продовжувались і надалі, йшла боротьба на кожному клаптику поля.

Ближче до завершення ще раз нагадав про свій бомбардирський талант Соскида. Попша перед штрафним майданчиком проштовхнув м’яч на Руслана, який граючи на межі офсайду вискочив на воротаря і легко розібрався з Ковачем.

Бийгань мала більше гольових можливостей в цьому матчі, але фарт сьогодні був не на їх стороні. Середнянці ж цілком заслужили цей результат, впродовж матчу показуючи привабливий футбол.


Арбітр - Назар Дьордь
Асистенти – Ян Рогач, Євген Головей
Делеагат – Василь Козик

смт Середнє. Глядачів 200

ФК Середнє – ФК В. Бийгань 3:3

Голи: Дуран, 39, Соскида, 43, 66 – Селеш, 7, Жаренков, 38, Гибалюк, 60.

Середнє: Іштван Шом, Юрій Дрозд, Богдан Павлич, Василь Беца, Юрій Назаркевич, Андрій Лазар (Сергій Машталер), Михайло Стегура, Крістіан Сегедій, Володимир Дуран (Михайло Попша), Владислав Лебідь (Ігор Балаж), Василь Коваль (Руслан Соскида).
Тренер: Фанта М.А.

Бийгань: Іван Ковач, Олександр Септа, Василь Григорович, Чобо Гайдош (Денис Чегіль), Адріан Бабич, Микола Гибалюк, Михайло Крьока, Ерік Верейці, Шандор Горшоні, Ласло Селеш (Ерік Газдог), Іван Жаренков.
Тренер: Вайданич Т.В.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 912 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: