Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В. Бийгань взяла участь у Real Team Kupa 2015
16:12
В. Бийгань взяла участь у Real Team Kupa 2015
Команда з Великої Бийгані повернулася з престижних футзальних змагань, які відбулись у Дебрецені.

В. Бийгань взяла участь у Real Team Kupa 2015 Під кінець року, в Угорщині вже традиційно проходить один з найвідоміших турнірів країни, куди з’їжджаються найсильніші команди та гравці, які виступають у вищій лізі Угорщини або професійні футзалісти. Змагання відбуваються щороку, протягом чотирьох днів – з 27 по 30 грудня. Це вже п’ятнадцятий за ліком турнір.

Головними зірками змагань були Балаж Джуджак, який виступає за турецький «Бурсаспор» та Даніель Тозер з англійського «КПР». Також участь у турнірі приймали гравці збірної Угорщини та інші легіонери з європейських клубів.

44 команди були розбиті на 11 груп. «Котнар» з В. Бийгані потрапив у останню групу К, тому стартував 29 грудня. Формат змагань наступний - у полі грають 5+1. Розмір воріт 2 на 5 метрів, ігровий час – 2 тайми по 13 хвилин, а на фінальному етапі – 2 тайми по 15 хвилин. У разі нічиєї в іграх на виліт, команди грають додатково 5 хвилин із правом «золотого» голу. А вже після цього б'ють пенальті 3-3. На введення м’яча з ауту дається 5 секунд, при пробиванні стандартів стінка відходить на 5 метрів. При видаленні з гри гравець покидає поле на 2 хвилини і більше не зявляється на полі, з правом заміни. Переможця змагань очікувала винагорода – один мільйон форинтів.

Склад вликобийганців був наступний Ріхард Бейреш, Тіберій Кейс, Золтан Купаш, Ерік Гоздог, Дьордь Пийтер, Роберт Давід, Микола Надь, Степан Гейці, Яромир Лобода, Роман Огар, Олександр Розман. Очолював команду президент клубу Олександр Гоздог.

У першому матчі берегівська команда поступилася команді з Будапешту «Dream Team» 2:4. Найбільш близькою до набору очок «Котнар» був у другій грі. За 25 секунд до закінчення матчу В. Бийгань вийшла вперед 5:4, але за менше як півхвилини пропустила двічі від «St. Andrea Szőlőbirtok» Egerszalók 5:6.

В останній грі групового етапу наші хлопці зустрілись найсильнішою, за їх словами, командою групи «Aramis SE-Mad Dogs». Цей матч став найрезультативнішим на турнірі, угорці святкували перемогу 5:10. Посівши останнє місце у групі берегівчани покинули змагання. Загальний гольовий доробок «Котнара» 12 голів, з яких шість на рахунку Пийтера, п’ять – Лободи і один забив Огар.
 
«Aramis SE-Mad Dogs» дійшов до півфіналу, де поступився майбутньому чемпіону, а сам став бронзовим призером турніру. У фіналі минулорічний переможець «Grand Casino» поступився «Viktor Security-Tuti Tó» 1:4. У складі чемпіона виступали зірки угорського футболу Балаж Джуджак («Бурсаспор» Туреччина), Давід Хольман («Лех» Познань, Польша), Тамаш Кадар («Лех» Познань, Польща).



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1518 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: