Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » В битві дублерів харківяни сильніші
21:10
В битві дублерів харківяни сильніші
Сьогодні в Кам'яниці на стадіоні "Камелот" свій матч провели молодіжні колективи U-21 Говерли та Металіста.

Сьогодні в Кам'яниці на стадіоні "Камелот" свій матч провели молодіжні колективи U-21 Говерли та Металіста.

Перемогу в зустрічі святкували гості, які розписалися в наших воротах тричі. "Говерляні" зуміли забити лише раз і то - з одинадцятиметрової позначки.

Відразу відзначимо, що такі матчі не викликають особливої ​​уваги з боку уболівальників. На Закарпатті не завжди збирається міцна група підтримки навіть на матчах основної команди. Що вже тут говорити про молодіжку, тобто дублерів. І, відверто кажучи, футбольне поле в Кам'яниця, що належить спортивно-готельного комплексу "Камелот", апріорі не дозволяє утримувати велику кількість фанатів.

Незважаючи на холодну погоду близько сорока чоловік, все ж прийшли підтримати закарпатську команду. Припускаємо, що половина з них - місцеві жителі.

І хоча на дворі було холодно, футбол у виконанні обох команд сміливо можна назвати гарячим.

Швидкі переміщення, жорсткі зіткнення, стрімкі атаки - протягом усього матчу нечисленній публіці не давали нудьгувати. Прикро тільки, що найкращий футбол все ж демонструвала не улюблена команда.

Протягом першої половини зустрічі харків'яни володіли ініціативою і в першому таймі змогли реалізувати перевагу в моментах. На двадцять другій хвилині після подачі з кутового відзначився Юрій Ткачук. Говерла не знітилася і на початку другого тайму зрівняла рахунок. На 58 хв. Михайло Реплюк впевнено реалізував пенальті. 1:1.

Однак втримати бодай нічию на своєму полі господарі не зуміли. Наполегливі дії атакуючих футболістів "Металіста" принесли свої плоди.

Спочатку Руслан Ковток, увійшовши в гру з лави запасних, знову вивів харків'ян вперед. Удар головою був занадто складним для кіпера нашої команди. 1:2.

Далі гості подвоїли свою перевагу. І зробили це нашою же зброєю. З пенальті.

Іван Зотько оформив остаточний рахунок зустрічі, який більш ніж задовольнив тренера молодіжного складу "Металіста".

Тому, в підсумку, 1:3 - будемо сподіватися, це не репетиція завтрашнього поєдинку.

P.S. "Говерла" і "Металіст" зіграють завтра, 14 березня о 17:00. Стадіон "Авангард". Не вболівайте за улюблену команду по телевізору - приходьте на стадіон і женіть хлопців вперед. Адже нашим футболістам саме цього і не вистачає. Руйнуємо сумну тенденцію разом.


Арбітр матчу - Юрий Грисьо
Асистенти арбітра: Федунець Володимир, Мотика Андрій (Тернопіль)
4-й арбітр – Запрутняк Вадим (Ужгород)
Інспектор ФФУ – Гамаль Роман (Чернівці).

"Говерла U-21" (Ужгород) - "Металіст U-21" (Харків) - 1:3 (0:1)

Голи: Реплюк (57 пен) - Ткачук (22), Ковток (72), Зотько (84 пен)

"Говерла": Бонь (Бабенко 46), Котьо, Микитишин, Беца, Павлич (Варваринец 83), Добровольский, Тома (Сегедий 46), Реплюк, Бако (Цебро 52), Хоменко, Гегедош
Запасні: Добош, Горняк

"Металіст": Каневцев, Малиновский, Ковтун, Зотько, Осман, Ралюченко, Сизый (Чегурко 46), Ткачук (Ковток 46), Соломаха (Ткаченко 78), Аверьянов, Синица (Шестипалов 87)
Запасні: Панченко, Сидоренко, В.В.

Попередження: Добровольский 34 - Ралюченко 40


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 900 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: