Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » «В. Геївці» - чемпіон другої ліги Ужгородщини
23:51
«В. Геївці» - чемпіон другої ліги Ужгородщини
Минулого тижня команди «Вовкове» та «Великі Геївці» забезпечили собі вихід до вищої ліги чемпіонату Ужгородського району сезону 2015 року.

Минулого тижня команди «Вовкове» та «Великі Геївці» забезпечили собі вихід до вищої ліги чемпіонату Ужгородського району сезону 2015 року.

Проте залишилось одне невирішене питання. Хто ж здобуде чемпіонське звання? Перевага ще до гри, звісно, віддавалась «Вовковому», яке потужно провело першість і впевнено крокувало до золотих медалей. Та це футбол і передбачити в ньому все просто неможливо. За це ми його і любимо.

Приємно здивувала атмосфера на кінчеському стадіоні. Підтримати своїх улюбленців приїхало зо 5 сотень уболівальників з обох сіл. «Вовкове» розпочало впевнено, відразу захопивши ініціативу до своїх ніг. Але їх перевага поширювалась тільки на підступах до штрафного майданчика, а ось далі не клеїлось. У великогеївської команди активним був тандем форвардів – Отілла Лецо та Степан Надь, які постійно перебували на вістрі атаки. Та й загалом уся команда зіграла самовіддано. А ось гравці «Вовкового» прагнули здобути бажаний результат за рахунок однієї техніки. У районному футболі, погодьтесь, цього замало.

Грім у цьому матчі вдарив на 16 хвилині, коли Отілла Лецо відкрив рахунок. Команда-суперниця помчала в атаку з подвійною силою і ледь не пропустила другий гол. Допомогла голкіперу «Вовкового» стійка воріт. Перший тайм за останніми, хоча гольові моменти створювали футболісти «Великих Геївців».

Друга 45-хвилинка проходила у тому ж ключі, однак гравці команди «Вовкове» значно полегшили завдання захисникам опонента, постійно пробиваючи повз чи то вище воріт. Приспавши пильність суперника, на 61 хвилині великогеївці провели гостру атаку. Отілла Лецо обіграв тандем захисника та голкіпера і відправив м’яч у порожні ворота. Другий гол слугував холодним душем для «Вовкового», проте свіжості явно не додав.

На 79 хвилині той же Отілла Лецо вийшов на хорошу ударну позицію і рахунок став 3:0. Останні хвилини команди просто догравали. «В. Геївцям» уже нічого не потрібно, а «Вовкове» уже нічого не могло. Фінальний свисток зафіксував перемогу підопічних Людвига Шимона та Івана Калитича – вони чемпіони. «В. Геївці» та «Вовкове» наступного року продовжать боротьбу, щоправда уже у вищій лізі.


Віталій БІРОВЧАК
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1692 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Лобда  
0
якщо ви маєте фотографію з гри, то будемо вдячні якщо скинете нам її на пошту!

1 Gabor Molonar  
0
Шановний автор статті, фотографія немає ніякої відношення до ФК Геївці, стаття в такому форматі не відповідає дійсності.

الاسم *:
Email *:
كود *: