Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "В. Копаня" впевнено виграє групу, а "Фанчиково" виривається на вершину
21:00
"В. Копаня" впевнено виграє групу, а "Фанчиково" виривається на вершину
Про третій тур у групах вже офіційно чемпіонату Закарпаття з футзалу дізнавайтесь далі.

Центральним матчем групи № 1 було протистояння Великої Копані та клаберів, у якому визначався переможець даного квартету. Перший тайм пройшов у досить конкурентній боротьбі. Хоча удар із близької відстані Еріка Івашка дозволив «Великій Копані» повести в рахунку на 3-й хвилині, та через три хвилини аналогічний постріл Стасіка відновив паритет на табло – 1:1. Певним  зламом для його партнерів став автогол, який вони пропустили на 12-й хвилині. Ще через дві хвилини Івашко завершив стрімку атаку по центру ударом з ходу під поперечину – 3:1. Не менш ефектним був постріл здалеку в лівий верхній кут від його опонента Стасіка на 16-й хвилині – 2:3. І хоча Михайло Свищо ще через дві хвилини відновив перевагу своїх у два м’ячі, та на завершальній 20-й хвилині тайму Азік Ахмедов пострілом у правий кут дав надію ді-джеям на другу половину матчу. На старті другого тайму Ігор Агапітов  та Василь Фозекош двічі поспіль першими встигли на добивання, а в проміжку між їх голами Івашко оформив хет-трик – 6:3. Далі на 26-й хвилині Івашко та Фозекош розіграли бомбову комбінацію в один дотик, яку Ерік завершив влучанням у лівий нижній кут – 7:3. І хоча через дві хвилини Владислав Ушмаєв отримав ювелірну передачу від воротаря й влучив у праву дев’ятку – 4:7, та далі Агапітов оформив дубль, а Руслан Лемак забив також відзначив свою активність голом – 9:4.

Початок втішного матчу 3-го туру групи № 1 між «Матієвом» та юнаками «Севлюша» пройшов у не меншій боротьбі. У середині першого тайму Євген Марушка ударом із середньої відстані вивів сільських парубків уперед – 1:0. Молодь із міста, ослаблена відсутністю свого лідера Михайла Міговка, в пориві намагань зрівняти рахунок пропустила дві контратаки на 14-й та 15-й хвилинах, які завершились голами Норберта Ороса та Стівена Араньоша – 3:0. І хоча один із лідерів юнацького «Севлюша» Євген Дубровка на останній 20-й хвилині першого тайму трохи скоротив розрив, а в другому оформив дубль, та на більше виноградівцям не вистачило ні сил ні часу – 2:3. Обидва колективи, незважаючи на виліт зі змагань пройшли хороший вишкіл, який допоможе матііївцям успішно виступати в районних змаганнях з великого футболу, а юнакам з Виноградова додасть сил в захисті обласного чемпіонства.         


Група № 1

«Велика Копаня» – «JJ-клуб-2» Виноградів – 9:4 (перший тайм – 4:3)
«Матієво» – «Севлюш» U-17 Виноградів – 3:2 (3:1)

Турнірне становище після 2-го туру

«Велика Копаня» – 9 очок
«JJ-клуб-2 – 6
«Матієво» – 3
«Севлюш» U-17 – 0;
 
Центральним матчем другої групи була битва між «Фанчиковом» та «Колосом» із Великих Ком’ят, початок якої пройшов на зустрічних курсах. Перелормним моментом став епізод на 5-й хвилині коли на завершенні атаки лівим флангом після двох поспіль ударів Мирослава Мудри фанчиківців від голу рятувала ближня стійка.Через дві хвилини Іван Пилипчинць ударом головою під поперечину замкнув навіс із лівого флангу й вивів земляків Василя Раца вперед – 1:0. На 13-й хвилині Едуард Кочіш дальнім пострілом подвоїв рахунок, а ще через сім хвилин Іван Чізмар реалізував пенальті – 3:0. На старті другого тайму Пилипчинець ударом в правий верхній кут оформив дубль. На 26-й хвилині це міг зробити з середньої відстані й Чізмар, та воротар відбив. На добивання на ліву стійку підбіг Пилипчинець і переправив у дальній кут – 5:0. Далі Чізмар через дві хвилини на ту ж позицію встиг на добивання і досяг особистого дублю, а ще через пять хвилин змусив опонента зрізати мяч у свої ворота – 7:0. Ще за мить Кочіш замкнув передачу від Чізмаря – 8:0. На 36-й хвилині Мирослав Мудра ударом з середньої відстані зволожив рахунок, та за мить Кочіш пострілом із правого краю з близької відстані оформив хет-трик – 9:1. На передостанній хвилині Ярослав Пойдин на лівому фланзі замкнув простріл у дальній кут й встановив остаточний рахунок – 9:2.

У заключному матчі групового етапу команда з Боржавського намагалась реабілітуватись за попередні невдачі, однак і «Егрешу» після фіаско від «Колоса» було що доводити своїм фанам. Відтак гра вийшла дуже веселою і бойовою. Спочатку Любомир Макара на 2-й хвилині ударом із середньої відстані завершив атаку по центру – 1:0. Та через чотири хвилини головний голеодор річкових Іван Ільницький підсумував атаку правим флангом пострілом у ближній кут – 1:1.  На 9-й та 11-й та 15-й хвилинах Іван Марушка зловив кураж, оформив хет-трик і забезпечив  «Егрешу» суттєву перевагу після першої половини матчу – 4:1. Після перерви команда з Олешника збільшила перевагу. При цьому Іван Марушка оформив покер, а його опонент Ільницький досяг особистого хет-трику й у останній гольовій атаці асистував Михайлу Бричу-старшому, коли той не дозволив опонентам піти з поля за потрійної переваги в рахунку. «Егреш» крокує далі до нелегкого випробування флагманом закарпатського великого футболу «Мункачем», а «Боржава» разом із «Колосом» з Великих Комят в доброму гуморі вже цієї неділі стартує у відкритій зимовій першості Іршавського району з великого футболу.          
       

Група № 2:

«Егреш» Олешник – «Боржава» Боржавське – 9:4 (4:1)
«Фанчиково» – «Колос» Великі Ком’яти –9:2 (3:0)

Турнірне становище після другого туру:

«Фанчиково» – 6 (30:16)
«Егреш» – 6 (23:20)
«Колос» Великі Ком’яти – 6 (20:16)
«Боржава» – 0 (11:31)

Р.S. розміщення першої трійки за регламентом відбувалось без врахування їх матчів проти «Боржави».

Шляхом «сліпого» жеребу визначилися пари 1\4 фіналу чемпіонату області з футзалу, повідомляє сайт ФФЗ. 

ФК «Мункач» – ФК «Олешник» 
ФК «Фанчиково» – ФК «Алекс» 
ФК «Севлюш» – ФК «JJ-2» 
ФК «В.Копаня» – ФК «JJ» 

Усі матчі відбудуться 2 лютого в с. Керечин Виноградівського району. Початок з 20:00. 

У півфінальних іграх зустрінуться переможці 1–3 та 2–4 пар. Ці ігри, а також матчі за 3–4 і 1–2 місця відбудуться 9 лютого в Ужгороді (СК «Юність»)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1274 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Michael BARNIK  
0
Вже в котре просимо писати правильно , не "копанці" , а хочаби " копанчане" !!! Шоновний редактор , зробіть поправки !!!

الاسم *:
Email *:
كود *: