Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » В кубку Ужгородщини стало темніше
13:37
В кубку Ужгородщини стало темніше
Про те, як втрата концентрації та двох гравців дала менше двох у рахунку для фаворита дізнавайтесь далі.

В кубку Ужгородщини стало темніше
У матчі юнацьких складів більше атакували гості, які середніми та довгими передачами шукали своїх атакувальних гравців, та досягти результату довго не вдавалось. Лідер господарів Кузьмяк намагався завести партнерів щодо атаки, та колективний відбір застосований проти Мар’яна притишив його амбіції. Пеца прицільно пробив зі штрафного метрів із тридцяти восьми. М’яч летів ніби вище й Вачіля понадіявся на фарт, та залетіло за комірець в лівий верхній кут – 0:1. Через шість хвилин Повхан міг подвоїти метрів із вісімнадцяти, та поперечина зрикошетила м’яч на ділянку в двох метрах від воріт. Перед перервою Роля завершив атаку зліва результативним ударом метрів із двадцяти під дальню стійку – 0:2.
 
У другому таймі Фрінцко, Повхан, Романко та Федак розривали захист суперників. Пеца подав на лівий край штрафного майданчика на Фрінцка й Ростислав головою переправив у сітку повз воротаря – 0:3.

Перед фінальним свистком атака правим флангом зі зміщенням до центру. Лісняк віддав на Федака й Юрій влучив у дальній кут – 0:4.

 
«Олімпік» U 18 Коритняни – «Зірка» U 18 Лінці – 0:4
 
Голи: Пеца, 23, Роля, 35, Фрінцко, 50, Федак, 70.


Поєдинок дорослих трохи активніше розпочали гості, та довго не вдавалось довести свої спроби до логічного завершення з причини ешелонованого захисту від суперника. Винятком стала сьома хвилина, коли на завершенні атаки по центру Чульба заробив право на штрафний метрів із двадцяти. Турецький пробив по центру з відскоком від газону. Гвазаві пощастило, що м’яч опустився на землю перед його руками і тому вдалось відбити й далі партнери винесли круглого за бокову. Далі була подача з права і Турецький в падінні через себе пробив, та полетіло лівіше від воріт. Господарі зуміли відповісти наступом по центру, за наслідками якого Ткаченко заробив право на штрафний для Плиски. Роман пробив потужно, та над поперечиною.
 
У середині тайму гра набула жорсткості й конструктив у атаках знизився до мінімуму. Гості багато використовували лікті в силовій боротьбі. Господарі відповідали не менш агресивно. Як наслідок, з’явилось багато стандартів, ушкоджень та не забарились і картки. Першим шкутильгнув на заміну Гончаров. Роман Плиска робив значну кількість подач зі штрафних, деякі з яких були дуже силовими, та гостям вдавалось ліквідовувати більшість загроз. Та забити вдалось з кутового. Матолчі та Бігдан вибороли на лівому краї право на цей стандарт. Йосип ще й вдало подав з лівого флангу на дальній край штрафного майданчика, а Ільницький підкорегував м’яч під дальню стійку, не давши Райнішу жодних шансів – 1:0.
 
Через три хвилини Матолчі влучно пробив низом зі штрафного, та Райніш парирував. Далі було вкидання з-за бокової від Матринця, із лівого флангу, на ближню стійку, та господарям значними зусиллями вдалось винести. На 40-ій хвилині Ярослав Рущак прийняв м’яч на правому фланзі й коротко віддав на Матринця й Євген обвідним ударом пробив повз дальню стійку.
 
На 51-ій хвилині гості втратили кращий шанс відновити рівновагу в атаці по центру. Федьо пробив метрів із п’ятнадцяти з прицілом у лівий кут, без шансів на відбиття, та для голу забракло кілька сантиметрів воріт. Трохи згодом Гаврилешко був у атаці по центру й трохи відпустив м’яч і далі врізався в Жидика, що стелився в підкаті. Анатолій побачив червоний колір, а Юрію пощастило залишити поле без термінової госпіталізації. Плиска пробив влучно, та Райніш парирував кулаками.
 
На 67-ій хвилині Матринець прострілив із правого флангу в карну зону на Федьо. Юрій розстрілював ворота метрів із десяти, та опоненти кинулись під м’яч і ліквідували цей шанс. «Зірка» продовжувала штурм майже всіма наявними гравцями із численним подачами, та або не вдавалось замкнути або бракувало влучності чи сили ударам. А далі був курйоз за наслідками атаки з права. Штулер пробив із двадцяти метрів здавалось несильно, та з рикошетом від газону. Райніш понадіявся на невелику швидкість польоту й намагався взяти м’яч трохи зігнувшись в його напрямку, хоча в падінні міг знизити ризик до нуля, й зловив облизня у вигляді повітря. Шкіряний, оминувши руки, затріпотів у сітці – 2:0.
 
Через дві хвилини Василь Рущак метрів із шістнадцяти влучав у лівий кут, та м’яч рикошетом від захисника хоча й зовсім трохи, та оминув браму. Ще через хвильку Василь виконав подачу зліва на Федьо. Юрій влучив точно в правий кут, без шансів на відбиття, та Дьордь зафіксував фол в атаці. За чотири хвилини до фінального свистка за удар по нозі отримав другу жовту Фенцик і цим було остаточно знято питання щодо півфіналіста.

 
Арбітр – Назарій Дьордь
Асистенти – Михайло Біров та Сергій Рущак

11 серпня, с. Коритняни, стадіон «Олімпік», ясно, + 32 градусів, 250 глядачів
 
«Олімпік» Коритняни – «Зірка» Лінці – 2:0 (1:0)

Голи: Ільницький, 27, Штулер, 84.
 
«Олімпік»: Іраклій Гвазава, Роман Плиска, Тарас Плиска, Іван Диковець, Юрій Жидик (Іван Чіприч, 60), Володимир Дичка, Павло Сігетій, Василь Штулер, Йосип Матолчі, Михайло Ільницький (Руслан Ткаченко, 87), Олександр Гончаров ( Юрій Бігдан, 20)
Запасні: Іван Чіприч, Віталій Микович,
тренер – М. Калабіга
 
«Зірка»: Олександр Райчіш, Віталій Фенцик, Анатолій Лукачина, Юрій Коштура, Едуард Ковтанюк, Ярослав Рущак, Владислав Турецький, Олександр Лукачина, Юрій Чульба, Євген Матринець, Анатолій Гаврилешко,
Запасні: Юрій Федьо, Юрій Левкулич, Василь Рущак, Микола Моранський, Роман Ловга,
тренер – Олександр Пеца

Вилучення: Гаврилешко, 58 (пряма червона за грубу гру проти суперника), Фенцик, 88 (друга жовта за грубу гру)
 
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 858 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: