Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » «В. Лази» – «Лідер»: мінімум голів, максимум боротьби (ФОТО)
20:04
«В. Лази» – «Лідер»: мінімум голів, максимум боротьби (ФОТО)
15 листопада у Кінчеші сторожницький «Лідер» протистояв «В. Лазам» у рамках 2-го туру Ліги Чемпіонів Закарпаття.

«В. Лази» – «Лідер»: мінімум голів, максимум боротьби (ФОТО) Злагодженіше у гру ввійшли номінальні господарі, та гольовий момент створили гравці «Лідера»: Степан Савко вийшов один на один з воротарем суперника і намагався перекинути м’яч через кіпера, але удар вийшов занадто сильним і круглий перелетів й ворота. На 20 хвилині хорошу нагоду відзначитися після стандарту мала команда Великих Лаз, проте на заваді став воротар. У середині тайму гра вирівнялася, а ближче до перерви активніше діяв «Лідер».

Дощ давався взнаки і обидві команди припускалися помилок у центрі поля, але вміло ними скористатися не зуміли ні одні, ні інші. На 39 хвилині Степан Савко зважився на дальній постріл, та м’яч у ворота не влучив. Перша половина гра завершилася внічию – 0:0.

Старт другого тайму виявився куди активнішим, аніж першого. Відразу ж відзначилися могли підопічні Ковача, але Анатолію Гаврилешку забракло влучності. За хвилину «гаряче» було біля протилежних воріт, у які, зумів відзначитись Ігор Сугоняк – 0:1.

Опісля особливо небезпечних моментів не виникало, поодинокі випади результату не приносили. «В. Лази» за двадцять хвилин до закінчення гри могли встановити паритет, та на удар головою від  номінальних господарів воротар «Лідера» відповів сейвом.

Сторожницькі футболісти контролювали м’яч і доводили справу до перемоги. На 81 хвилині Дерев’янко міг подвоїти перевагу своєї команди, та переграти воротаря Артем не зумів.

Поєдинок завершився мінімальною перемогою сторожницького «Лідера» над командою «В. Лаз» – 1:0.


с. Кінчеш, стадіон «Сокіл»
Кількість глядачів: 200.

Арбітр: Микола Маточка.
Асистенти арбітра: Роман Фаринич, Віталій Резниченко.
Делегат: Григорій Жбора.

«Великі Лази» – «Лідер» (Сторожниця) – 0:1

Голи: Сугоняк, 47.

«Великі Лази»: Гвазава Іраклій, Плиска Роман, Шмулига Юрій, Плиска Тарас, Мотильчак Михайло, Шандор Євген, Совяк Віктор, Куцик В’ячеслав, Назаренко Сергій, Гаврилешко Анатолій, Ммакамма Кінгслей.
Запасні: Маталешко Олег, Бокотей Андрій, Калиняк Павло, Митровка Андрій, Бойко Віталій, Галаговець Юрій, Бігар Сергій, Сабов Радіон, Рачкулинець Іван.
Тренер: Іван Ковач.

«Лідер»: Новак Михайло, Сугоняк Ігор, Шелепець Юрій, Крупа Андрій, Микович Віталій, Кирлик Олександр, Микульця Юрій, Микульця Василь, Куцик Ярослав, Апексевич Анатолій, Савко Степан.
Запасні: Дерев’янко Артем, Бедьо Владислав, Данкулинець Михайло, Гецко Ян, Тодьо Михайло.
Тренер: Тиберій Мальованець.
Олег МИКИТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1052 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Eila  
0
хоть би писала нормальго

الاسم *:
Email *:
كود *: