Головна » Усі публікації » на Закарпатті » V Міжнародний турнір "Дитячі мрії" (U-8). Фінали (ФОТО)
17:37
V Міжнародний турнір "Дитячі мрії" (U-8). Фінали (ФОТО)
21 жовтня відбулись фінальні матчі міжнародного дитячого турніру "Дитячі мрії".

V Міжнародний турнір В останній день змагань, 21 жовтня, пройшли вирішальні матчі, де кожна команда боролась за підсумкове місце на турнірі.

Найцікавіші поєдинки були зіграні ближче до обіду, де відбувались півфінали. У першому з них свалявське Сузір’я поступилосб вінницькій ВО ДЮСШ Блохіна, Бєланова.

У другому матчі цієї стадії господарі турніру зігравли внічию з угорцями, а в серії пенальті гості з Дебрецена були сильнішими.

У фінальному матчі ні в кого не виникало сумніву щодо кращої команди на цьому турнірі - ВО ДЮСШ Блохіна, Бєланова показала дійсно зрілий, комбінаціний футбол і закономірно здобула золоті нагороди. У матчі за бронзу відбулось закарпатське дербі Зінедін - Сузір'я, матч між якими завершився внічию, а в серії пенальті ужгородці були влучнішими. 

Після закінчення ігрової частини змагань, організатори Олександр Роман та Володимир Мухлинін розпочали нагородження призерів та кращих гравців в окремих номінаціях. Кращим воротарем став Назарій Жученко (ВО ДЮСШ Блохіна, Бєланова Вінниця), кращий захисник – Балаж Нодь (OFS "Debrecen"), кращий півзахисник – Юрій Сірант (ФК "Львів"), кращий нападник – Олександр Дубенський ("Адреналін" Луцьк), кращий бомбардир – Михайло Русин ("Сузір'я" Свалява), кращий гравець – Дмитро Качур ("Зінедін" Ужгород). 

Далі зінедінівці отримали грамоти, бронзові медалі та кубок за третє місце. Дебрецен також було нагороджено грамотами, срібними медалями та кубком. І головний приз турніру було вручено вінницьким футбольним вундеркіндам.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Підсумкове розташування команд:
 
1. ВО ДЮСШ Блохіна, Бєланова Вінниця
2. OFS«Debrecen»
3. «Зінедін» Ужгород
4. «Сузір’я» Свалява
5. «Адреналін» Луцьк
6. ФК «Львів»
7. «Ураган» Івано-Франківськ
8. ДЮФК «Чорноморець» Одеса
9. ДЮФК Бронька
10. ДЮСШ 11 «Чорноморець» Одеса
11. Ураган-2» Івано-Франківськ
12. «Зінедін-2» Ужгород
13. ВО ДЮСШ Блохіна, Бєланова-2 Вінниця
14. ДЮСШ-1 Ужгород
15. «Адреналін-2» Луцьк
16. «Олімп» Ужгород
17. ФК «Мункач»
18. ДЮФК Бронька-Довге
19. «Дельфін» Одеса
20. ФК «Львів-2»

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 934 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: