Головна » Усі публікації » на Закарпатті » V міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати фінальних матчів
16:45
V міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати фінальних матчів
Завершились фінальні матчі V міжнародного турніру. Результати до вашої уваги.

V міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати фінальних матчів
U-15

Матч за 11–12 місце
 
ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 3:3 (4:3)
 
Матч за 9–10 місця
 
ФК «Варда» (Кішварда) – ФК «Бранденбург» (Бранденбург) – 0:2
 
Матч за 7–8 місця
 
ФК «Маккабі» (Нетанья) – ФА Йожефа Божика «Спартакус» (Ніредьгаза) – 0:0 (5:3)
 
Матч за 5–6 місце
 
ДЮСШ-15 (Київ) – ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – 0:2
 
Матч за 3–4 місця
 
ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Чорноморець» (Одеса) – 1:3
 
Фінал
 
ФК «Шахтар» (Донецьк) – СДЮСШОР (Ужгород) – 0:0 (за пен. 4:2)



U-17
 
Матч за 7–8 місце
 
ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – ДЮФК «Атлетик» (Одеса) – 0:2
 
Матч за 5–6 місця
 
ФА Йожефа Божика «Спартакус» (Ніредьгаза) – ФК «Чорноморець» (Одеса) – 2:1
 
Матч за 3–4 місце
 
ФК «Варда» (Кішварда) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 0:4
 
Фінал
 
ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 4:0 (ФОТО з матчу)


 
Підопічні Тараса Вайданича з групи вийшли із першої позиції. Загалом аж три команди (СДЮСШОР, «Динамо» й «Маккабі») набрали по 6 очок. Краща різниця забитих і пропущених м’ячів ужгородцям дозволила очолити турнірну таблицю. Столичні футболісти, як ліпша друга команда, виходять з другої сходинки. У першому півфіналі «Динамо» поступається «Шахтарю», а в другому – СДЮСШОР обігрує «Чорноморець». Тож фінал: «Шахтар» – СДЮСШОР.
 
Команда Тараса Вайданича розпочинає першим номером. І вже на старті поєдинку створює небезпечну атаку. Георгій Лявинець опинився на хорошій ударні позиції, неподалік воротарського майданчика. Проте в останній момент удар ужгородця блокує захисник.
 
На 11-ій хвилині небезпечний момент транжирять донне чани. Микита Сиров рандевує воротаря ужгородців Валентина Лабатія. Голкіпер – переможець очної ставки. Згодом «Шахтар» заробляє вільний удар із метрів семи. Реалізація залишає бажати кращого.
 
Далі команди обмінювались випадами, та гостроти вони не несли. У першому таймі уболівальники голів так і не побачили.
 
Друга 35-хвилинка обіцяла бути цікавішою. Та у випадку нічийного результату, згідно з регламентом змагань, команди пробиватимуть 11-метрвоі удари.
 
На 43-ій хвилині Георгій Лявинець наважився на удар з 16 метів. Денис Барченко забирає м’яч до рук. Ближче до середини другого тайму «Шахтар» масово пішов уперед і, наче хмара, навис над штрафною ужгородців.
 
На 67-ій хвилині донеччани втрачають найреальнішу у матчі нагоду для взяття воріт. Давид Муродян вийшов на побачення з воротарем. Та в останній момент блискучий підкат робить Грись. Браво, Максиме!
 
Основний час переможця так і не виявив, тож команди пробивали пенальті. Фортуна посміхнулась донецькому «Шахтарю». Команда Геннадія Зубова здобуває перемогу з рахунком 4:2. Вона – переможець 5-го міжнародного дитячо-юнацького турніру на честь А. Гаваші. А підопічні Тараса Вайданича – срібні призери.
 
У матчі за бронзу одеський «Чорноморець» здолав столичне «Динамо» з рахунком 3:1.
 
Кращим бомбардиром міжнародного турніру став Крістіан Селеш – СДЮСШОР. Кращим гравцем фіналу оргкомітет змагань визнав Олега Чуйка у складі «Шахтаря», Євгена Макару – у складі СДЮСШОР. Крайщий воротар турніру – Денис Барченко («Шахтар»), захисник – Ніколас Шіфрін («Маккабі»), півзахисник – Кирило Могиливець («Динамо»), нападник – Владислав Колодежний («Чорноморець»). Кубок капітану «Шахтаря» вручив голова ГС «Федерація футболу Закарпаття» Іван Дуран.


 
Підопічні Володимира Мухлиніна також фінішують у груповому етапі з першої позиції. А у півфінальному матчі долають МФА «Мункач» 1:0. У фіналі ужгородці силами помірялись зі львівськими «Карпатами».
 
НК «Карпати» розпочали агресивно. Вони із перших хвилин намагались нав’язати ужгородцям свою гру. Та перший гольовий епізод створюють саме підопічні Володимира Мухлиніна. Вадим Мердєєв виходить один в один з воротарем, та переграти його не зумів.
 
Через хвилину гості відповіли тим же. Тарас Демчук не зумів обіграти Даніїла Святенко.
 
На 30-ій хвилині ужгородці заробили штрафний. Стандарт метрів із 22-х взявся виконувати Адріан Мігалко. Назар Стегніцький удар парирує. Далі той же Мігалко забиває головою, перекидаючи воротаря. Михайло Райда фіксує положення поза грою. Адріан через три хвилини вирізав чудову передачу на Мердєєва. Вадим головою пробивав у падінні. М’яч у кількох сантиметрах проходить повз стійку.
 
Працює правило бумерангу на 37-ій хвилині. Юрій Тлумак метрів із семи розстріляв ворота Даніїла Святенка. 0:1.
 
На 43-ій хвилині ужгородці могли відновити паритет на табла. Адріан Мігалко робить простріл уздовж воротарського майданчика. На дальній стійці з гострого кута замикає його Євген Мукомела. Вище.
 
А через три хвилини львів’яни зуміли подвоїти свою перевагу. Андрій Бей пробив метрів із 15-ти низом у дальній кут. Даніїл Святенко врятувати команду від другого голу не зумів. 0:2.
 
Ужгородці не впали духом і продовжували тероризувати штрафні володіння суперника. Та львів’яни змусили підопічних Володимира Мухлиніна втретє виймати м’яч із сітки власних воріт. Третій гол «Карпати» забивають чергової атаки правим флангом.
 
На 54-ій хвилині у воротах СДЮСШОРу за попереднім сценарієм забиває Роман Даніловський. 0:3.
 
А через дві хвилини ужгородці не зуміли реалізувати пенальті. Адріан Мігалко пробивав з 11-метрової позначки. М’яч уперто не йшов у рамку Назара Стегніцького.
 
На 75-ій хвилині Тарас Демчук увійшов у штрафну ужгородців, обіграв трьох захисників і пробив метрів із семи. Даніїл Святенко з цим ударом впорався.
 
А через хвилину вступає у гру Назар Стегніцький. Він парирував удар зі штрафного від Мартина Бакші.
 
Ще одна нагода для взяття воріт була в ужгородців у наступній атаці. Василь Роботишин вийшов віч-на-віч з воротарем. Та м’яч після удару четвертого номера СДЮСШОРу оминувся зі стійкою.
 
На 80-ій хвилині Тарас Демчук забив четвертий гол у ворота СДЮСШОРу. А за мить Олександр Гузинець не зумів обіграти голкіпера в очній ставці.
 
СДЮСШОР – «Карпати» – 0:4. Ужгородці обмежились срібними медалями. А кубок за перемогу поїхав до Львова.
 
У матчі за третє місце МФА «Мункач» переграв кішвардську «Варду» 4:0
Віталій Біровчак
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 666 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Біровчаку! Не пищи так много... В голові ся крутить... "Краткость сестра таланта..."

الاسم *:
Email *:
كود *: