Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Сільці нагороджували юних чемпіонів (ФОТО)
21:47
В Сільці нагороджували юних чемпіонів (ФОТО)
У Сілецькій ЗОШ відбулося нагородження юних футболістів, для яких цей рік видався досить таки результативним.

У Сілецькій ЗОШ відбулося нагородження юних футболістів, для яких цей рік видався досить таки результативним.

Атмосферу, яку створили учні школи для своїх чемпіонів словами не передати, навіть всім відомі хіти як «Лиш Вона» Плач Єремії, переробили на свій лад, на кшталт, «Команда із Сільця», та Дзідзьо «Павук», заспівали про своїх дуже крутих футболістів.

Іменний кубок отримав кожен футболіст ФК «Сільце». Пітдтримку яку вони отримують у себе дома забезпечує їм перемогу у різноманітних турнірах та чемпіонатах.

«Хоч футболісти з різних сіл району, хтось з Заріччя, з Сільця, з Раківця, з Мідяниці всіх об’єднує єдина мета – перемога. Сергій Білан показав як на базі школи, на базі невеликого стадіону можна об’єднати дітей і створити потужний клуб. Хлопцям бажаю віри, як можуть нам забити гола, так можемо й ми. Діти виховуються не лише в спорті, виховуються у єдності, в культурі, в творчості. Футболісти долучаються до акцій, грають на музичних інструментах, діти розвиваються, навіть передають допомогу у АТО. Нещодавно ми не мали ні стадіону, як такого потужного клубу, але спільними зусиллями ми отримали все, важливо наразі втримати», - зазначив Сергій Малицький.

Нагороджували футболістів різних вікових категорій за підсумком досягнень на протязі року. Хлопці 2005-2006 року народження неодноразово займали призові місця на міжрайонних, обласних та міжнародних турнірах, а саме : срібні призери Кубка Берегівщини, учасники міжнародного турніру Словаччини місто Пряшів, які гідно вийшли зі своєї групи з другого місця з восьми команд. У загальному заліку потрапивши в десятку найкращих команд турніру. Найкращими гравцями футбольної команди «Сільце» було визнано Марко Олександра , Зан Віталія, Осійського Станіслава та Воробок Ярослава.

Ще кращий результат показали футболісти 2002 р.н.. Футбольний сезон у них виявився теж не менш результативним, сезон 2013-2014 р. – срібні призери чемпіонату області ДЮФЛ, програвши лише в серії пенальті СДЮШ Ужгород, а найкращим гравцем сезону 2013-2014 став Тарас Глеба. Золоті призери чемпіонату області з футболу на приз Шкіряний м’яч, срібні призери міжнародного дитячого турніру пам’яті Віктора Бересла, учасники міжнародного турніру Угорщини, де потрапили у вісімку найкращих команд світу перегравши команди з Індії, Хорватії, Угорщини та Естонії. Також виграли кубок «Сузір’я» у Сваляві, перегравши всі команди області.

А от найрезультативнішими виявились футболісти 2003-2004 року народження, серед їхніх здобутків: чемпіони області з футболу на приз «Шкіряний м’яч» обігравши всі команди області; срібні призери всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч»; взяли участь у міжнародному турнірі в Угорщині у місті Копашвари, де потрапивши у вісімку найкращих команд світу, вийшли з групи з першого місця, програли у чвертьфіналі команді з Угорщини.

З хорошими відгуками про команду приїхав привітати футболістів Голова дитячої юнацької футбольної ліги Закарпаття Василь Ласлович Качур.

«Буквально в сезоні 2011-2012 року почали приймати участь в Чемпіонаті Закарпатської ДЮФЛ, юнаки 2002 року народження, які є сьогодні чемпіонами області. Вони тоді, з першого року потрапили у чвертьфінал, через рік вони стали призерами, а от цього року чемпіонами. Такого перспективного ходу ми ще ніколи не бачили. Це дуже радує, адже вже багато років поспіль на Іршавщині футбол згасав, а от молоде покоління доказує нам, що боротися варто, але без тренера, котрий прикладає максимум зусиль для того аби це все росло – цього би не було, - розповів Василь Качур, додавши на останок, що у команді є як мінімум два футболісти, які обов’язково в майбутньому як найменше гратимуть за професійні футбольні клуби Прем’єр Ліги України.

Зі словами подяки до чемпіонів також звернулися їхні батьки, директор школи Світлана Андріївна Зан, завідувач сектору молоді та спорту РДА Андрій Данканич, депутат райради Сергій Лупак, та представник ГО «Самопоміч Іршава» Ольга Чедрик.

Євгенія ШУТКА
Irshava News


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 865 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: