Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » В суботу фінал Кубка Берегівського району з футболу
19:52
В суботу фінал Кубка Берегівського району з футболу
В суботу 24 вересня на стадіоні Дьордя Борно в Яношах пройде фінальний поєдинок Кубка Берегівського району з футболу «Берег – Фест» 2016 р.

В суботу фінал Кубка Берегівського району з футболу Традиційно з 2010 року фінал Кубка району проходить в останню неділю вересня в рамках міжнародного фестивалю «Берег – Фест».  Перший такий матч відбувся в 2010 році між командами «Зірка» Берегово – «Фенікс» Бадалово. В тому напруженому матчі перемогу здобули бадалівчани 2:0 і заволоділи почесним трофеєм. А через рік, бадалівчани повторили успіх більш ніж впевнено перегравши ФК «Дийдо» 460. Цей матч запам’ятався тріумфом кращого гравця сезону, нині президента ФК «Кідьош» Бейло Дерцені.  Не менш цікаво проходила фінальна гра і в 2012 році. В тій грі ФК «Фенікс» Бадалово перемігши мінімально 1:0 ФК «Шом» в третє став володарем Кубка району. Три роки поспіль підопічні Юрія Кноблоха та Томаша Снопчака домінували в матчах на Кубок.

Цікавим і напруженим був фінал сезону 2013 року. На орбіті зявився новий лідер районного футболу ФК «В. Бийгань». Саме вони, під керівництвом Шандора Гоздога та Тараса Вайданича , в фіналі у важкому протистоянні з командою Миколи Іванюка та Віталія Азарова , перемогли 2:1. Всі ці чотири фінали проходили на стадіоні «Дружба» в Берегові.

В сезоні 2014 року  фестиваль «Берег – Фест» не проводився і вперше районна федерація футболу прийняла рішення провести фінал не в Берегові. Той рік славнозвісний ФК «Артос» з Гаті святкував десятиріччя. Тому саме в Гаті було вирішено провести фінал. В тому пам’ятному матчі місцевий «Артос» зустрічався з ФК «Фенікс» Бадалово. Основний час гри завершився внічию і тільки в серії післяматчевих пенальті «Фенікс» вчетверте заволодів Кубком.

Через рік, в сезоні 2015 року, фіналістами знову виявилися футболісти Гаті та Бадалова. Але фінал знову повернувся на стадіон «Дружба». Складна, напружена. Цікава гра впяте привела до тріумфу команду з бадалова. Рахунок 3:2 на їх користь.

Фінал сезону 2016 року проходитиме в Яношах. Зустрічаються «Артос» Гать - «Зірка» Берегово. Цього року «Фенікс» не приймає участь в чемпіонаті. Клуб тимчасово припинив свою діяльність. Грають кращі команди сезону. ФК «Зірка» лідирує в чемпіонаті, ФК «Артос» посідає другу позицію. Обидва колективи вступили в боротьбу за Кубок з ігор 1/ 4 фіналу. Якщо у «Зірки» все легко складається в чемпіонаті то в матчах на Кубок  їм доводилося важче. В першій грі, вони вдома поступилися футболістам Великої Бийгані 1:2. Правда в матчі відповіді в напруженій боротьбі змогли досягти бажаного результату 3:1. В півфіналі на власному полі зіграли в нульову нічию з Яношами. І знову довели право грати в фіналі в грі – відповіді на полі суперника. Без проблем здолавши яношівців 3:0.

Для футболістів «Артоса» ігри на Кубок виявилися легкою прогулянкою. В першій грі ¼ фіналу вирішили завдяання виходу в наступний етап здолавши ФК «Кідьош» 5:0 і матч відвідь перетворився в формальність. В ½ фіналу в двох матчах легко здолали «Талісман» з Великих Берегів забивши 13 сухих м’ячів.  То ж черговий фінал назве імя нового володаря Кубка Берегівського району. ФК «Зірка» під керівництвом Йосипа Бакоша та Томаша Снопчака, яка вже практично забезпечила собі перемогу в чемпіонаті хоче виграти під них Кубок.  «Артос» з Гаті . з яким Іштван Локіта та Бейло Гей тріумфували в Зимовому Кубку здолавши в фіналі саме «Зірку» 3:0, хочуть повторити успіх. Якщо проаналізувати фінали останніх трьох років, то не змінно в них зустрічаються команди під керівництвом двох тренерів, Томаша Снопчака та Бейло Гея.( Томаш Снопчак тренер ФК «Фенікс» Бадалово попередніх років). Цей фінал можна назвати протистоянням тренерів Снопчака та Гея. Фінальна гра розпочнеться в суботу 24 вересня в 15 годині.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1006 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: