Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді до Дня захисника України відбувся турнір з міні-футболу (ФОТО)
17:12
В Ужгороді до Дня захисника України відбувся турнір з міні-футболу (ФОТО)
13 жовтня у спорткомплексі «Юність» відбувся турнір із міні-футболу з нагоди Дня захисника України за участі ветеранів та учасників АТО.

В Ужгороді до Дня захисника України відбувся турнір з міні-футболу (ФОТО) У змаганнях взяли участь 4 команди. Запекла боротьба тривала до останньої хвилини матчу, і в результаті перемогу здобула команда факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ. Срібні медалі виборола команда учасників АТО, бронзу – Природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ «УжНУ», інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Після завершення турніру відбулася урочиста церемонія нагородження переможців, у якій взяв учать заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак.

Олександр Павлович привітав усіх із Днем захисника України та відзначив старанність команд, закликавши надалі брати участь у подібних змаганнях: «Дякую всім командам за гру і сподіваюсь, що такий турнір у майбутньому стане традиційним не тільки з футболу, а й інших видів спорту. Особлива подяка, що долучилися до турніру, нашим Героям – учасникам АТО, які ризикуючи життям, захищають рідну землю.

Переможців змагань нагороджено пам’ятними кубками, медалями та грамотами.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 903 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: