Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді може пройти фінальна частина ДЮФЛ України
12:42
В Ужгороді може пройти фінальна частина ДЮФЛ України
Ужгород є кандидатом на проведення фіналу чемпіонату України з дитячо-юнацького футболу.

В Ужгороді може пройти фінальна частина ДЮФЛ України Група представників Федерації футболу України сьогодні, 25 грудня, зустрілася з міським головою Богданом Андріївим з питання можливого проведення в Ужгороді фінальних етапів чемпіонату України серед дитячо-юнацьких команд із футболу сезону 2015/2016 років.

Начальник відділу дитячо-юнацького футболу Федерації футболу України Валерій Золотухін розповів, що може йти мова про фінальні ігри в якійсь одній чи навіть двох вікових категоріях серед юнаків 14, 15, 16 та 17 років. Це близько 200 дітей, їхні тренери, батьки та вболівальники. Тому моніторили не лише спортивні об’єкти, а й спілкувалися з керівниками готелів про можливості розміщення, харчування такої кількості гостей та про інфраструктуру для відновлення футболістів, забезпечення туристично-ескурсійних програм, – інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Щодо спортивних об’єктів, то йдеться про стадіони "Автомобіліст", "Спартак" і "Авангард", який за статусом змагань повинен бути потенційним кандидатом на право проведення головного фіналу, бо це стадіон з належною інфраструктурою, де грає команда прем’єр-ліги.

Визначитися, у яких же містах будуть проводитися ігри, планується до березнянаступного року. Презентації міст-претендентів винесуть на розгляд виконкому, а за його рішенням буде подана заявка на розгляд Федерації футболу України, яка прийме кінцеве рішення.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1085 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: