Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді може щезнути стадіон (ФОТО)
10:32
В Ужгороді може щезнути стадіон (ФОТО)
Сумно спостерігати, як єдиний муніципальний стадіон в Ужгороді «Автомобіліст» може незабаром взагалі щезнути.

Сумно спостерігати, як єдиний муніципальний стадіон в Ужгороді «Автомобіліст» може незабаром взагалі щезнути.

«З північної сторони стадіону ведеться будівництво, яке потрохи краде по метру територію спортивної споруди, що в кінцевому варіанті призведе до зміни цільового призначення «Автомобілісту», під приватне будівництво, або черговий нікому не потрібний торгівельний центр» - про це повідомив голова Федерації футболу м. Ужгорода, Віктор Качур. Те, що ласий шматок міська влада може пустити під приватне будівництво, за словами Віктора Качура, підтверджує той факт, що територія стадіону і саме футбольне поле вкрай занедбані і заростають чагарниками, так напевно легше змінити цільове призначення. «З вул. Володимирської невідома особа, або організація почала будівництво, знищили огорожу стадіону, а труби і сітку використовують на будівництві», - каже Віктор Качур. - Це все дрібниця в зрівнянні з тим, що від стадіону «відкроїли» частину і туалети. Мери можуть довго вказувати пальцями один на одного і звинувачувати Ратушняк, Погорєлова і навпаки, а ситуція з кожним днем критичніша!!! Правоохоронні органи повинні виявити хто із мерів міста Ужгорода і на яких підставах перевів спортивну споруду ужгородського стадіону "Автомобіліст" у землі загального користування. Я від імені футбольної громади міста та мешканців мікрорайону "новий" звертаюсь до міської влади та прокуратури розібратись в законності захоплення території Автомобіліста і зупинити це свавілля!!!».

Прикро дивитись на відношення влади до спорту. Адже неодноразові спроби представників футбольних клубів взяти у оренду територію футбольного поля завершувалась поразкою.

Не зрозуміло чому влада не хоче йти на поступки футбольним меценатам, і це при тому що люди готові вкладувати кошти у розвиток інфраструктури. Занедбані роздягальні, огорожі як такої вже і не має, а роздагальні потребують першочергового ремонту. Та роздавати землю під будівництво нових будинків проблем не виникає. Влада не задумовується, де Ваші діти займатимуться спортом.

Звертаємось до громади міста й області звернути увагу на цю ситуація, адже наступного разу це торкнеться і Вашої дитини. Як бачимо на сьогоднішній день молодий та амбітній в.о. міського голови Віктор Щадей розуміє, що місту «конче необхідна» спортивна споруда.

Нагадаємо, що 19 червня о 15.00, у мерії відбудеть круглиий стіл за участі інвесторів, голови Федераці футболу міста Ужгорода, в.о. міського голови та начальників відповідповідних управлінь Ужгородської міської ради.

Сподіваємось, що в.о. міського голови Віктор Щадей схаменеться і підпише відповідне рішення щодо стадіону, адже спорт – це передусім здоров'я!

ФОТОРЕПОРТАЖ зі стадіону Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.

Яромир Лобода для lobda.at.ua









Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1333 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
3 Томаш  
0
А де буде тренеруватися ДЮСШ-1?
Який тепер став чемпіоном Закарпатської обл.

2 Стас  
0
прикро дивитись, що відбувається зі стадіоном, бо з дитинства там граю

1 Ігор  
0
Влада змінилась, а крадуть далі!

الاسم *:
Email *:
كود *: