Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді відіграли турнір пам’яті Петра Крайняниці (ФОТО)
23:01
В Ужгороді відіграли турнір пам’яті Петра Крайняниці (ФОТО)
У суботу на стадіоні «Спартак» СДЮШОР відбувся IX традиційний футбольний турнір пам’яті Петра Крайняниці.

У суботу на стадіоні «Спартак» СДЮШОР відбувся IX традиційний футбольний турнір пам’яті видатного спортивного організатора Закарпаття, колишнього воротаря СК «Русь», начальника футбольної команди майстрів класу А «Говерла» (Ужгород) Петра Крайняниці.

Участь у турнірі взяли ветерани футболу, яким виповнилося 45 і більше років. За головний приз боролися ветерани Воловця, Ужгорода, Мукачева та «Поступ» (Коритняни).

У першому поєдинку зустрілися непримиренні суперники в змаганнях ветеранів СК «Поступ» та «Ветеран» (Воловець). У складі обох команд багато відомих футболістів: Йосип Микуланинець, Віктор Зубанич, Володимир Олашин у «Поступі», Василь Беца, Михайло Грига, Юрій Ратушняк у «Ветерані». Саме ці футболісти й задавали тон у грі. Перемогу здобули коритнянці. Переможний гол провів Еміл Грицище.

У другому матчі мукачівські «Карпати» здолали ветеранів Ужгорода 2:0. У мукачівців гарне враження справили Євген Качур та Олександр Ремез.У матчі за третє місце волівчани перемогли ужгородців із рахунком 1:0. Кращими в складі команди обласного центру були Віктор Запрутняк та Андрій Фадеєв. У фінальному матчі напруга не спадала до останньої хвилини. Та все ж перемога і головний приз дісталися мукачівцям. Рахунок 2:1.

На урочистому нагороджені доньки Петра Крайняниці Ольга та Віра вручили командам-призерам Дипломи та грамоти. Кубки отримали другий і третій призер турніру СК «Поступ» та «Ужгород». Головний приз турніру переможцю ФК «Карпати» (Мукачево) вручив голова асоціації ветеранів спорту області, член Виконкому Закарпатського відділення НОК України Юрій Захаров.

Наступного року заплановано X за ліком традиційний футбольний турнір пам’яті Петра Крайняниці.
Анастасія ПЕНЗОВА

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 924 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: