Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді відновлюють штучний майданчик
10:51
В Ужгороді відновлюють штучний майданчик
Один із штучних майданчиків Ужгороду, який став не придатним для гри у футбол, відновлять.

В Ужгороді відновлюють штучний майданчик

Депутат міської ради та активний громадський діяч Юрій Мандич повідомив на своїй сторінці у Фейсбук про початок робіт з відновлення покрову штучного майданчику в сьомій школі міста Ужгород.

"Розпочато реконструкцію спортивного майданчика в ЗОШ №7 з синтетичним покриттям. Майданчик на протязі п'яти років служив громаді мікрорайону "Радванка", і не тільки мікрорайону, а практично всьому місту. За п'ять років було проведено велику кількість турнірів молоді та ветеранів, всі шкільні змаганя було проведено саме на цьому майданчику. Він єдиний в місті Ужгород при загальноосвітній школі.

Цю заміну покриття планувалася виконати в минулому році. Я та мій колега Василь Гомонай зробили все для цього необхідне. Ось тільки директор школи на це дивилася іншими очима і від коштів які були в минулому році на це виділені відмовилася. Хочете знати яка аргументація? Цитую: "В зв'язку з не погодою неможливо освоїти кошти".

Мені разом з Василем Гомонаєм в цьому році потрібно було прикласти чимало зусиль, щоб в бюджеті закласти кошти на реконструкцію майданчика. Але ми справилися. Хочу висловити окрему подяку міському голові Богдану Андріїву за порозуміння та підтримку, та всьому депутатському корпусу, а також КП "УКБ". Сподіваюся, що вже напочатку наступного тижня зможу виставити фотографії з оновленим сучасним майданчиком!"

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 937 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: