Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді закарпатські судді визначали кращого
20:45
В Ужгороді закарпатські судді визначали кращого
У суботу в спорткомплексі «Юність» відбувся турнір, в якому взяли участь працівники судів.

В Ужгороді закарпатські судді визначали кращого На старт вийшли 6 команд, які за жеребом склали 2 групи. У групі «А» за перемогу боролися команди Закарпатського апеляційного суду, Ужгородського міськрайонного суду та Закарпатського господарського суду.

У Групі «Б» за вихід до фіналу змагалися команди Свалявського, Тячівського та Іршавського судів. Після завершення групових турнірів, у фінальному поєдинку зустрілися представники Ужгородського міськрайсуду та збірна Свалявського районного суду. Матч завершився з рахунком 0:0. У серії пенальті – 5:4 на користь суддів обласного центру.

У матчі за III місце зіграли команди Закарпатського господарського суду та команда Тячівського районного суду. Перемога 1:0 принесла бронзові нагороди футболістам господарського суду. Турнір, присвячений Дню працівника суду, який відзначається 15 грудня, пройшов на хорошому рівні. Учасників турніру привітав перший заступник ужгородського міського голови Іштван Цап, який і вручив переможцям та призерам заслужені нагороди. «Справжні» судді подякували футбольним суддям, до яких у них не було претензій.
Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 839 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: