Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді завершились ігри дворового футболу (ФОТО)
15:58
В Ужгороді завершились ігри дворового футболу (ФОТО)
Уже другий рік поспіль в Ужгороді відбуваються футбольні баталії між юними прихильниками футболу.

В Ужгороді завершились ігри дворового футболу (ФОТО) Уже другий рік поспіль в Ужгороді відбуваються футбольні баталії між юними прихильниками футболу - дітьми, які професійно не займаються цим видом спорту, але дуже вподобали гру мільйонів.

Якщо минулого року у турнірі взяли участь лише 8 команд, то цьогоріч їх було вже 20 - з Ужгорода та Ужгородського району. Протягом тижня хлопці на штучному футбольному полі біля ЗОШ №7 провели 36 поєдинків, і сьогодні у запеклій боротьбі визначили переможців.

Оскільки змагалися спортсмени двох вікових груп - 2004–2005 та 2002–2003 р.н., то і перехідний кубок отримали капітани двох команд: ФК "Радванка" та "Рома" (Радванка).

Кращих гравців турніру, тренерів та переможців нагороджували Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, перший заступник голови Закарпатської ОДА, голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран, депутат обласної ради Андрій Андріїв, організатори турніру Юрій Мандич та Василь Гомонай, депутати Ужгородської міської ради Мирослав Горват, Станіслав Пономарьов, Євген Прозор, Сергій Фрінт.

Відзначили і людей, які долучилися до проведення змагань - міського голову Богдана Андріїва, голову ФФ Закарпаття Івана Дурана, депутата облради Андрія Андріїва, журналістів Степана Селменського та Олександру Терембець, представників фонду "Відродження", ветеранів футболу, тренерів та багатьох інших, завдяки яким це чудове свято відбулося.
Ужгородська міська рада
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1096 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: