Головна » Усі публікації » Спорт+ » В Ужгороді зіграють гандбольні збірні України та Італії
13:05
В Ужгороді зіграють гандбольні збірні України та Італії
13 березня Україна та Італія в Ужгороді зіграють матч відбору до чемпіонат Європи 2016.

В Ужгороді зіграють гандбольні збірні України та Італії
В Ужгороді, на арені «Юність», в четвертому турі другої групи відбіркового матчу до ЧЄ-2016 зійдуться українки та італійки. Початок о 15.30.

Нагадаємо, що 10 березня збірна України в матчі відбору до чемпіонату Європи-2016 на виїзді завдала поразки Італії. 

Головний тренер збірної України Борис Пертовський в інтерв’ю сайту ФГУ прокоментував яскраву перемогу українок у виїзному матчі проти Італії (37:19) у відборі до ЧЄ-2016
 
- Дякую дівчатам за самовідданість! Команда була налаштована на серйозну гру і грала з великим бажанням. Ми розпочали матч на емоціях, тому на перших хвилинах були помилки, але нам вдалось їх виправили під час таймауту за рахунку 8:7 на користь Італії. Нікого не буду виділяти. Дехто менше забив, але був дуже корисний в обороні. Дівчата іноді припускались помилок, проте надалі своєю грою їх компенсували. Головне, що командний дух був на висоті. В кінці матчу на майданчик вийшла молодь: Смолінг, Рудько, Савчин, Андрійчук, Яблонська. Вони хвилювались, проте їм корисно було набратися такого досвіду, звикнути до таких умов гри. 
 
Ми будуємо нову команду: у нас нові зв’язки у захисті, проблем ще чимало, отже ми можемо ще додати у своїй грі. 
 
До Ужгорода маємо дістатись в суботу вдень, за добу до наступної гри проти Італії. Недооцінювати суперниць аж ніяк неможна. Це буде інший матч і він почнеться за рівних умов для обох команд».   
Категорія: Спорт+ | Переглядів: 1183 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: