Головна » Усі публікації » на Закарпатті » В Ужгороді змагаються юніори
21:35
В Ужгороді змагаються юніори
Турнір з дитячого футболу розпочався в Ужгороді. У спеціалізованій школі-інтернаті пройшли групові змагання для футболістів 2003-2005 років

Турнір з дитячого футболу розпочався в Ужгороді. У спеціалізованій школі-інтернаті пройшли групові змагання для футболістів 2003-2005 років народження.

Боротьба напружена, тому що до фінальної частини виходять лише дві команди з чотирьох.

В обласний центр з'їхалися футбольні команди Ужгородського та Великоберезнянського районів. Також представлені два колективи СДЮШОР. Мета одна - завоювати путівку у фінальну частину Дитячо-юнацької футбольної ліги.

У першому ж матчі зустрілися команди СДЮШОР. Підсумок несподіваний: з рахунком 3:1 підопічні Василя Ороса перемогли своїх супротивників, які на два роки старші за них.

Сам тренер стверджує, що результат гри дещо не логічний, тому суперник досить високого рівня. "Просто їм сьогодні не пощастило", - підсумовує Василь Орос.

Молоді футболісти подібні турніри чекають з нетерпінням. Проявити себе з кращого боку в матчах проти однолітків - головне завдання юних спортсменів. Команди зустрічаються між собою вже не перший раз, тому встигли неабияк вивчити один одного. Тренери навіть жартують: "варимося в цій групі, граємо один проти одного вже якийсь круг. Можемо навіть грати проти наших опонентів наосліп".

Фаворит змагань очевидний: СДЮШОР Ужгород. Футболісти регулярно тренуються в хороших умовах, мають постійну ігрову практику, склад команди поповнюється кращими гравцями зі всієї області.

У футболістів районних команд своя мотивація. Тренер Великоберезнянської ДЮСШ Вадим Веселовський каже: "Мої хлопці будуть грати, що є сил, адже мотивації їм не позичати. ​​Оскільки за умови яскравого, сильного виступу їм можуть запропонувати грати за СДЮШОР. А це в свою чергу, можливість виступати в перспективі у Чемпіонаті України ".

У фінальній частині Дитячо-юнацької футбольної ліги області потраплять дві кращі команди. Паралельно дві інші путівки розіграють у Мукачеві. Де і коли відбудуться вирішальні змагання - поки не відомо.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 789 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: