Головна » Усі публікації » у світі » Вайда оформлює з "Дебреценом" гол+пас (ВІДЕО)
21:05
Вайда оформлює з "Дебреценом" гол+пас (ВІДЕО)
Закарпатські футболісти взяли активну участь у розгромній перемозі над Дебреценом.

Вайда оформлює з
За три тури до завершення Дебрецен веде активну боротьбу за Лігу Європи, тоді як Балмазуйварош поки знаходиться у зоні вильоту. У складі Дебрецена був відсутній ужгородський голкіпер Олександр Надь, проте вийшов у старті молодий проспект Ерік Кушнір, який тільки 5 травня дебютував в основі ДВТК вийшовши на заміну, а в цьому матчі вже грав в основі. Варто також зазначити, що Ерік близько місяця тому став клієнтом агентської компанії PFAgency.
 
У звітному матчі Шандор Вайда на початку другого тайму забив другий гол своєї команди, після подачі справа від Габовди. У випадку з третім голом Вайда вже виступив асистентом.

Перед матчем до гравців Балмазуйвароша із мотиваційною промовою звернувся відомий французький футболіст Ніколя Анелька (це стало можливим завдяки гравцю Балмазуйвароша Золтану Горшоні, який в минулому грав за Болтон разом із французом) і як бачимо це дало позитивний результат.

 
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – DVSC 4-0 (1-0)
 
Gól: 1-0 Andrics (36.), 2-0 Vajda (47.), 3-0 Rus (66.), 4-0 Arabuli (89.)
 
Balmazújváros: Horváth L. – Habovda, Rus, Tamás L., Uzoma – Vajda S. (Kamarás 80.), Sigér, Majszuradze, Batarelo (Haris 74.) – Andrics (Zsiga 78.), Arabuli.
Vezetőedző: Horváth Ferenc
 
Debrecen: Kosicky – Filip (Bódi 46.), Kinyik, Szatmári, Barna – Varga K., Kusnyír, Tőzsér, Sós (Tisza 72.) – Könyves (Takács T. 52.), Tabakovic.
Vezetőedző: Herczeg András

 
Категорія: у світі | Переглядів: 1117 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: