Головна » Усі публікації » у світі » Вашкеба змінив Угорщину на Словаччину
15:59
Вашкеба змінив Угорщину на Словаччину
Закарпатський футболіст залишає команду ЕТО, адже через відсутність угорського громадянства не може надалі виступати у чемпіонаті NB II.

Вашкеба змінив Угорщину на Словаччину Рівно рік тому Вашкеба отримав розрив передньої хрестоподібної зв’язки правого коліна в січневому матчі проти Уйпешта. 

Відновлення та реабілітація зайняла майже весь рік, лише зовсім недавно Василь вийшов на поле і зіграв у тренувальному матчі проти Мошонмадьяровара, але за новими правилами він не може брати участь у матчах чемпіонату другої угорської ліги, оскільки не має угорського громадянства, - повідомив офіційний сайт угорського клубу. 

ЕТО Дьор запропонував 23-річному виноградівському футболісту піти в оренду на другу половину сезону в іншу команду. Впродовж цього періоду клуб спробував би отримати для гравця угорське громадянство через спрощену процедуру натуралізації, але Вашкеба не погодився на це і попросив розірвати контракт, з наміром продовжити свої виступи в іншій країні. Тож ФК ЕТО та Василь Вашкеба розірвали контракт за взаємною згодою.

За три сезони проведених у складі ЕТО Дьор у другій угорській лізі Василь зіграв 56 матчів, в яких забив 3 голи та віддав 6 результативних передач.

Вашкеба дав коментар нашому сайту, в якому повідомив, що продовжить кар'єру у сусідній Словаччині у клубі другої ліги Комарно. Клуб базується в однойменному місті, яке знаходиться біля самого кордону з Угорщиною, і дуже близько до Дьора (всього 50 км), тож Василю доведеться переїзжати зовсім не далеко.

Комарно після першої половини сезону йде на третьому місці у турнірній таблиці, відстаючи від дуету лідерів Подбрезова та Банська Бистриця всього на три пункти. Керівництво клубу ставить завдання підвищитись у класі, у цьому їм має допомогти Вашкеба. Перший офіційний матч Комарно проведе 26 лютого вдома із Бардейовом.

Вартість гравців клубу на порталі Трансфермаркт оцінюється в 2,47 мільйонів євро. Серед легіонерів тут грають чешський ворота Хмель, сербський півзахисник Матіч, нігерієць Адаїло, камерунський нападник Баємі та монголець Ганбаяр. Найдорожчий гравець клубу Сімон Смехіл - 200 тисяч євро.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 831 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: