Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Василь Кобін розглядає закордонні варіанти продовження кар'єри
12:27
Василь Кобін розглядає закордонні варіанти продовження кар'єри
Екс-захисник Вереса користується попитом у закордонних клубів.

Василь Кобін розглядає закордонні варіанти продовження кар'єри
Василь Кобін - офіційно залишив рівненський "Верес".
 
Футболіст має одразу декілька пропозицій щодо продовження кар`єри з-за кордону. Зокрема, раніше повідомлялося про інтерес турецьких клубів. Остаточного рішення щодо нового клубу Василь Кобін поки не прийняв.
 
- Контракт розірваний за обопільною згодою сторін. Я став вільним агентом. Верес йде своєю дорогою, я - своєю.
 
Конкретики щодо нового клубу поки немає. Не можу говорити навіть про терміни можливого підписання договору з новим клубом, щоб не нашкодити справі. Дивлюся команди, варіанти, які приходять, - сказав футболіст.
 
Нагадаємо, до "Вереса" футболіст приєднався влітку минулого року. У чемпіонаті УПЛ та розіграші Кубка України в нинішньому сезоні Василь Кобін провів за рівнян 18 матчів. Забив 2 голи та віддав 3 результативні передачі.
 
Вже екс-захисник "Вереса" Василь Кобін користується попитом у закордонних клубів. Про це інформує телеканал "Футбол 1". Зокрема, у колишнього гравця "Вереса" і "Шахтаря" є кілька пропозицій від турецьких команд. Раніше повідомлялося, що 32-річним Кобіним цікавиться "Кайсеріспор", за який грає колишній одноклубник Кобіна Олександр Кучер.
 
За іншою інформацією півзахисник потрапив в сферу інтересів польської «Санденціі» і незабаром може відправитися в розташування клубу для проходження медогляду.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 647 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: