Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Василь Козар: "В майбутньому добре би було спробувати свої сили в аматорській лізі"
13:31
Василь Козар: "В майбутньому добре би було спробувати свої сили в аматорській лізі"
На цьому тижні ми поспілкувались з кіпером нашої команди Василем Козарем.

Василь Козар:
- Вітаємо з блискучою перемогою над хустською "Оболоню", що можеш сказати про цей матч?
 
- Це була очікувана перемога, тим паче у нас не було права на помилку! Матч був досить легкий як на мене, я зустрівся з м’ячем всього 2 рази за всю гру, і то якби Паша Оржеховський не віддав би мені пас, я би так і заснув у воротах.
 
- Свої виступи за "Севлюш" ти розпочав ще з юнацької команди, згодом перейшов до дорослої. Як розвинувся футбол у Виноградові за ці роки?
 
- На мою думку змінилось багато чого, команда почала грати у більш сучасний футбол. А якщо в загальному, то набагато більше стало умов для розвитку футболу, набагато приємніше тренуватися не в болоті, а на якісних футбольних полях. Як я пам’ятаю, зимні збори ми проводили в снігу, у воді, у бруді, а тепер у нас є можливість тренуватись на якісному штучному покритті. І взагалі, я вважаю, що у нас одна з кращих інфраструктур в області.
 
- Чому обрав саме позицію воротаря? Хто надихав тебе до цього?
 
- Просто спробував себе у воротах і ловити м’ячі мені сподобалось більше, ніж забивати їх. І бігати я ніколи не любив, краще стрибати. Надихав мене один дуже досвідчений воротар - це Віталій Гринишин.
 
- У неділю вас очікує гостьовий матч у Тячеві. Як налаштовуєтесь на цю гру?
 
- В Тячеві ми їдемо за трьома очками, отож і настрій такий - тільки перемога!
 
- Які амбіції у Севлюша на цей сезон і взагалі на майбутнє?
 
-Тільки чемпіонство!!! В майбутньому добре би було спробувати свої сили в аматорській лізі, дуже велике бажання є грати на більш вищому рівні!
Прес-служба ФК "Севлюш"
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 831 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: