Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Василь Луців: "Мій покер - це результат щоденної праці"
10:10
Василь Луців: "Мій покер - це результат щоденної праці"
Герой сьомого тура Другої ліги Василь Луців поділився враженнями від перемоги Хуста над Вастом – 5:1.

Василь Луців:  
– Подібні визнання важливі для кожного гравця і я не є виключенням – зізнався футболіст SportArena. – Ця нагорода засвідчує, що я на правильному шляху.

– З якими очікуваннями підходили до матчу з Вастом, який два тури пропускав? Наскільки складно було підготуватися до цього суперника?

– Васт – хороша команда, з якісними виконавцями у складі. Ми очікували, що гра буде дуже непростою. Готувалися до матчу з максимальною відповідальністю. Грали лише на перемогу і у підсумку досягнули свого.

– Пропущений м’яч на четвертій хвилині опустив вас з небес на землю? Можливо, це навіть допомогло вам?

– Думаю, що швидкий пропущений м’яч допоміг нам зібратися і ще більше мотивував. Розуміли, що для перемоги треба багато працювати. Знали потенціал суперника, але важливо, що нам все ж таки вдалося зіграти у свій найкращий футбол попри невдалий старт.

– На 15-й хвилині після передачі Мердєєва ви ударом головою відправили м’яча у сітку. Награєте такі комбінації?

–  Дійсно, фланговим атакам приділяємо увагу на тренуваннях. Варто відзначити асист Мердєєва. Після такої передачі не мав права не забити.

– Ще до перерви ви встигли відзначитися ще  двічі. Який із трьох забитих м’ячів у першому таймі вам найбільше сподобався з естетичної точки зору?

– Мені сподобався третій забитий м’яч, адже не у кожному матчі вдається забивати з дальньої відстані. Сподіваюся, що часто забиватиму такі голи.

– На чому акцентував увагу тренерський штаб у перерві? Розуміли, що розслаблятися неможна?

– Тренер наголосив на тому, що гра ще не завершилася і важливо не розслаблятися. Ми продовжили грати у свій футбол і це принесло результат. Вважаю, що у другій половині зустрічі зіграли навіть активніше.

– На 56-й хвилині ви після передачі свого брата метрів із 20-ти пробили повз голкіпера. Наскільки швидко вдалося усвідомити те досягнення, яке від підкорилося у грі з Вастом? Чи навіть зараз складно у це повірити?

– Якщо відверто, то я навіть зараз не можу це усвідомити. Щасливий, що зміг відзначитися покером, і це додає мені сил на нові звершення.

– До початку сезону розраховували, що зможете зробити покер? За рахунок чого вдалося особисто вам досягти такого прогресу у грі? Можливо у вас є особлива дієта?

– Розраховував на те, щоб відзначатися в кожній грі, тому докладав максимум зусиль на кожному тренуванні. Таке досягнення – результат щоденної праці. Щодо харчування, то тут немає секретів. Дотримуюся здорового способу життя.

– У вашої команди відставання всього в один заліковий пункт від другого місця. Наскільки задоволені дебютом у Другій лізі?

– Для дебютанта Другої ліги це непоганий результат. Проте, завжди хочеться більшого. Зробимо все, щоб піднятися якомога вище у турнірній таблиці.

– У Хуста є амбіції поборотися за підвищення у класі у нинішньому сезоні?

– Мета нашої команди – перемагати у кожному матчі. Підвищення у класі стане хорошим показником нашої роботи

– У наступному турі зіграєте проти Звягеля. Які очікування від матчу з ще одним амбітним дебютантом?

– Очікуємо на складний матч, але як завжди гратимемо на перемогу. У нашому чемпіонаті немає прохідних суперників.


 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 505 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: