Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Василинець у "Скалі", Попович у Підмонастирі
14:01
Василинець у "Скалі", Попович у Підмонастирі
Закарпатські футболісти знайшли собі нові команди у чемпіонаті Львівської області.

Василинець у Ужгородський воротар Андрій Попович, останнім клубом якого був черкаський ЛНЗ, що бореться за вихід у вищу лігу, у 2-му турі дебютував за "Фенікс" з Підмонастира у львівській Прем'єр-лізі у переможній грі з ФСК "Самбір" (1:0). Екс-воротар минайців приєднався до підмонастирської команди ще у березні, зігравши за свою нову команду у Меморіалі Е.Юста, традиційному турнірі, який передує чемпіонату. У чвертьфіналі "Фенікс" вилетів від "Скали 1911" 2:4, де виступає інший закарпатський футболіст Василь Василинець. 

Команда з Підмонастира є одним з топів обласного футболу - друге місце у минулому сезоні, третє місце у сезоні 2021, володарі Кубка Львівської області 2021. За "Фенікс" тривалий час виступають екс-гравці Говерли Максим Фещук та Костянтин Деревльов.

Екс-гравець "Севлюша" Василь Василинець (також пограв за "Мункач" та "Карпати" Рахів) дебютував за свою нову команду в аматорському чемпіонаті України, де "Скала 1911" йде в лідерах групи 1 завдяки останнім домашнім перемогам над "Факел" Липовець 2:1 та "Колос" Полонне 2:0 на старті другого кола. 

На початку квітня Василинець сходу виграв свій перший трофей із стриянами - стали переможцями Меморіалу Ернеста Юста здолавши у фіналі ще одного представника Львівщини в аматорському чемпіонаті України ФК "Куликів" 2:0.

Одноклубниками Василя є ряд знайомих закарпатському вболівальнику облич - екс-захисник "Севлюша" (сезон 2019) Роман Николишин, Даниїл Волков та Назар Грицак, які грали за МФА у Другій лізі України (сезон 2021/2022), екс-захисник ФК "Ужгород" (сезон 2020/2021) Роман Цень. 

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 412 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: