Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Важка перемога "Інтера" в Золотареві (ФОТО)
15:39
Важка перемога "Інтера" в Золотареві (ФОТО)
Про те, як важко фаворит із Ганичів оформив чемпіонство, читайте далі.

Важка перемога Початок матчу пройшов у досить в’язкій рівній боротьбі, коли господарі намагались відповідати супернику атакою на атаку. Утім, першу реальну нагоду відзначитись мали гравці з Ганичів. На 13-й хвилині простріл із правого флангу хорошим ударом головою замкнув Микола Фіцай. Орос-перший тільки поглядом супроводжував політ м’яча, який на щастя для нього оминув стійку поряд із зовнішнього боку воріт.

Господарі дуже гостро відповіли трохи згодом, коли на завершенні атаки лівим флангом заробили право на штрафний із 40-ка метрів. Михайло Пацкан навісив у штрафний майданчик, де Стойка ударом головою підкорегував м’яч у сітку повз шокованого Візиканича – 1:0.

Через чотири хвилини команди обмінялись гострими випадами. Спочатку Максимчук, на завершенні атаки правим флангом, віддав на Близнюка.  Анатолій цілив у ближній нижній кут. Та круглий полетів поруч зі стійкою. За мить атаку по центру влучним ударом у лівий кут завершив Михайло Пацкан. Воротар у падінні зреагував.

Золотаревці били суперника його ж улюбленою зброєю – контратаками. На 27-й хвилині відбувся контрвипад по центру зі зміщенням до лівого флангу за участю Слави, Михайла Пацкана та Мацунича. Василь скинув під удар Стойці, а Йосип ударом із 20-ти метрів влучив у ліву дев’ятку. Візиканич у карколомному стрибку відбив, продемонструвавши свій найкращий сейв. Через хвилину Максимчук пробив повз ближню праву стійку, на щастя для Ороса, який не реагував.

На 32-й хвилині Близнюк вкинув із-за бокової лінії в стилі ісландців майже у воротарський майданчик. Попадинець ударом головою із вбивчої позиції влучив у рамку, та господарів від голу врятувала стійка. Через дев’ять хвилин на завершені атаки правим флангом Микола Фіцай середнім пасом виводив Молодика на воротаря. Та цього разу Орос на якусь мить випередив Івана, ліквідувавши небезпеку. Однак, уже в наступній атаці правим флангом, зі зміщенням до центру, гості таки досягли свого. На її завершенні Максимчук віддав на лівий край штрафного майданчика на Молодика й Іван переправив м’яч у сітку – 1:1.

Через три хвилини колектив із Ганичів міг виходити вперед. Простріл із правого флангу від Близнюка влучним ударом із ходу замкнув Хмура. Ороса від голу врятувала поперечина, давши можливість піти на перерву за нічийного рахунку.

На старті другого тайму гості могли забити зі стандарту. Навіс Молодика на 50-й хвилині з кутового з лівого флангу вздовж лінії воротарського майданчика могли замкнути ударом головою з вбивчої позиції кілька його партнерів, та не змогли цього зробити. Через дві хвилини атака лівим флангом, за участю Близнюка, Молодика та Миколи Фіцая, завершилась ударом останнього над ближньою лівою дев’яткою. 

Через дев’ять хвилин на завершенні наступу лівим флангом Велеган потужно пробив із 30-ти метрів. Орос відбивав, та м’яч рикошетом від його рук полетів йому за спину й на його щастя оминув ворота. На 67-й хвилині атаку правим флангом зі зміщенням до центру розігнали Микола Фицай та Молодик. На її завешенні Максимчук поцілив у лівий кут. Воротар відбив. Ще гостріше було через дві хвилини, коли Микола Фіцай виборов м’яч у центрі поля і спрямував його на лівий край штрафного майданчика. Молодик опинився сам перед воротарем і цілив у правий кут. Орос стрибав, та не дістав. На його щастя м’яч оминув браму в лічених сантиметрах.

На 77-й хвилині в контратаку правим флангом зі зміщенням до центру, за участю Ороса-другого, Михайла Пацкана, Мацунича, вирвались господарі. Останній із них влучив у лівий кут, та Візиканич зреагував на його удар. Цей епізод не вплинув на настрій гостей, які за мить все ж досягли свого. Партнери дальнім пасом знайшли на лівому краї воротарського майданчика Молодика й Іван спрямував м’яч у дальній кут повз воротаря, оформивши дубль – 2:1.

У «Старта» ще був шанс відігратись на 91-й хвилині, коли Михайло Пацкан навісив зі штрафного з правого флангу в карну зону, де Стойка ударом головою влучив у правий кут. Ворота «Інтера» в падінні зреагував на постріл Йосипа, зберігши для своїх партнерів переможний рахунок, що дозволило їм за два тури до завершення оформити чемпіонство. Утім, відпочивати на лаврах колектив із Ганичів не збирається. Попереду ще принциповий матч із «Вікторією», від якої вони зазнали домашнього фіаско в кінці першого кола.  
 
 
с. Золотарево, стадіон «Колос», + 15 градусів, 200 глядачів
 
 «Cтарт» Золотарево – «Інтер» Ганичі – 1:2
 
Голи: Стойка, 20 – Молодик, 42, 78.
 
«Старт»: Василь Орос-перший, Василь Орос – другий, Йосип Стойка, Руслан Деяк, Василь Мацунич, Михайло Пацкан, Віталій Подлевський, Станіслав Слава, Іван Шимоня, Олександр Пацкан, Іван Сливка.
Запасні: Едуард Довганич, Михайло Деяк.
Тренер – Михайло Пацкан.
 
«Інтер»: Олександр Візиканич, Іван Максимчук, Михайло Фіцай, Анатолій Близнюк, Іван Молодик, Микола Магула, Денис Бережник, Володимир Попоадинець, Павло Велеган, Богдан Хмура, Микола Фіцай.
Запасні: Іван Пелех, Михайло Ванишинець, Петро Рибалко.
Тренер – Михайло Фіцай.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 817 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: